ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

ته چین مرغ و سیب زمینی



ته چین مرغ

من این ته چین را فقط با زرده تخم مرغ درست کردم شما می تونید از تخم مرغ کامل هم توی دستور استفاده کنید برای دیدن دستور ته چین مرغ با تخم مرغ کامل اینجا کلیک کنید.

مرغ آبپز و ریش ریش شده 3 تکه
برنج 3 پیمانه پلوپز
محلول زعفران 2 قاشق غذا خوری
ماست 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
زردچوبه و ادویه مرغ و گرد لیمو عمانی به میزان لازم
سیب زمینی مربع خرد شده و سرخ شده 1 عدد متوسط
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

ابتدا برنج را کمی دان تر آبکش می کنیم و به کناری می گذاریم.

دریک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را سرخ می کنیم و بعد از طلایی شدن ادویه ها را اضافه می کنیم و مرغ را هم اضافه کرده و با ادویه ها کمی تفت می دهیم . در پایان سیب زمینی های سرخ شده را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم .

حالا در یک کاسه بزرگ ماست و روغن مایع و زعفران و زرده تخم مرغ و نمک و فلفل را مخلوط کرده تا یک دست شود و برنج ها را به این مخلوط اضافه می کنیم بعد ته دیگ را کمی روغن میریزیم و کمی از مایه برنج ته دیگ ریخته و یک لایه را با مواد مرغ می پوشانیم و این کار را تا پایان مواد مان انجام می دهیم . در پایان برنج را دم می دهیم.نوش جان .........pegah

نکته: مواد درون ته چین متفاوت هستند شما می توانید به سلیقه خودتان این مواد را تغییر داده و ته چین با طعم جدیدی درست کنید.

نکته: حتی می توانید تکه های مرغ را درسته در روغن سرخ کنید و لای ته چین بگذارید.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر