ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۲, شنبه

گوشفیل


گوشفیل 

تخم مرغ 1 عدد
ماست 1 پیمانه (200 گرم)
روغن مایع 25 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد تقریبا 200 گرم ( تا اندازه ایی آرد اضافه کنید که خمیر بدست بیاد)


در یک ظرف ماست و تخم مرغ و بیکینگ پودر را خوب با هم مخلوط کنید و بعد روغن مایع را اضافه کنید و در آخر هم آرد را کم کم اضافه کنید تا یک خمیری حاصل بشه که به دست نچسبد .
یادتون باشه آرد را کم کم اضافه کنید و بیش از اندازه هم آرد نریزید که خمیرتان سفت میشه .
خمیر را توی پلاستیک فریزر گذاشته تا بمدت  30 دقیقه استراحت کنه .
بعد روی سطح کارتون مقداری آرد بریزید که خمیر به سطح کار نچسبد .
حالا خمیر را با وردنه باز کنید به قطر 2 میلی متر و بعد با یه کاتر برشهای 4*6 سانتی  متری ایجاد کنید و از وسط به شکل پاپیون خمیر را جمع کنید.
شما می توانید به هر شکل دیگری که دوست داشتید خمیر را فرم دهید .
                                   
روغن را در ماهیتابه داغ کنید و یکی یکی گوشفیلها را توی روغن داغ سرخ کنید و بعد توی شربت بار بگذارید و بعد در ظرف مورد نظر بچینید و میل کنید.نوش جان ....pegah
نکته : شربت بار برای گوشفیل باید رقیقتر از شربت زولبیا باشد. 




۱۲ نظر:

  1. Dastetoun dard nakone,Khoda kone betounam dorost konam, chan salie nakhordam.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم این مدل اراکی گوشفیل است و منم امیدوارم از مزه خوبش لذت ببرید :)

      حذف
  2. salam bebakhshi mishe begid khamir cheghadr bayad seft bashe

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. معمولا به اندازه ایی آرد باید اضافه کنید که خمیر بدست بیاد... یعنی آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و وقتی خمیر به دستتون نچسبید یعنی حاضر است و اگه بیش از اندازه و یک دفعه ای آرد را اضافه کنید و خمیر بیش از اندازه به آرد آغشته بشه آنوقت کیفیتشو از دست میده و سفت میشه :)

      حذف
  3. Mishe az sharbat estefade nakard va be khamir shekar ezafe kard?
    age mishe meghdar shekar ro ham begid lotfan.
    Kheili mamnon.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. متاسفانه دیگه دیگه اسمش گوشفیل نمیشه...برای داشتن یه همچین خمیری می تونید تو قسمت سرچ " بالشتکهای قلبی عسلی " را سرچ کنید . شبیه اون چیزی که می خواهید هست :)

      حذف