۱۳۹۲ شهریور ۷, پنجشنبه

دسر دو رنگ شیر نارگیل



دسر دو رنگ شیر نارگیل

شیر نارگیل 1/5 پیمانه
آرد ذرت 1/5 قاشق غذاخوری
شکر 4 قاشق غذاخوری
1/4 لیوان آب سرد
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

ابتدا توی یک دیگ شیر نارگیل را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید  تا شکر حل بشه .

حالاآرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به شیر نارگیل اضافه کنید.مدام هم بزنید تا دسر به غلظت کافی برسه  ( دقیقا مثل درست کردن فرنی می مونه و باید غلظتش هم به اندازه فرنی باشه. )
وقتی به اندازه فرنی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم و نصف دسر را توی کاسه ایی جدا می ریزیم .
نصف دیگر دسر را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم .
حالا می گذاریم تا دسر ولرم بشه و بعد توی لیوان یا ظرف سرو مقداری از دسر سفید نارگیل می ریزیم و توی یخچال می گذاریم تا کمی خودشو بگیره و بعد از یخچال بیرون آورده و با قاشق یواش یواش دسر نارگیلی کاکائویی را روی لایه قبل می ریزیم و باز می گذاریم درون یخچال تا خودش را بگیره و بعد از 2 تا 3 ساعت آماده سرو میشه  و در پایان هم روی آنرا با پودر نارگیل تزئین می کنیم. نوش جان ....pegah
نکته: میزان شیرینی این دسر بسته به ذائقه شما می تونه کمتر یا بیشتر باشه :)
نکته: این مقدار مواد برای دو ظرف کوچک دسر کافیست :)




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر