ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

کبه برنج



کبه برنج

کبه در واقع یه غذای عربی است که به مدل و طعمهای بسیار متفاوتی درست میشه .

برنج 3 پیمانه پلوپز
آرد سیب زمینی 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه گوشت به میزان لازم
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آرد به میزان لازم

ابتدا برنج را به صورت کته با مقداری آب و زرد چوبه و نمک و روغن بگذارید بپزد .
حالا در یک ماهیتابه پیاز نگینی خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود و بعد به آن ادویه و زردچوبه بزنید کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود بعد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و رب گوجه را هم اضافه کنید ودر پایان جعفری را به مواد گوشتی بیفزایید. زیر شعله را خاموش کنید تا مواد کمی سرد شود.

برنج سرد شده و پخته را در دستگاه غذا ساز بریزید و با یک عدد تخم مرغ و و آرد سیب زمینی خوب مخلوط کنید. یک خمیر تقریبا چسبناک بدست می آید.

حالا دست خود را با آب تر کنید و از خمیر برنج کمی برداشته در دست پهن کنید و روی آن کمی از مواد گوشتی بیزید و دو سر خمیر را روی هم آورده و در دست فرم دهید و اول توی تخم مرغ زده شده و بعد توی آرد بغلطانید و در روغن داغ سرخ کنید.نوش جان.................pegah

نکته : فرم دادن خمیر در دست ممکن است کمی سخت باشه و با کمی تمرین زود در این کار مهارت لازم را کسب می کنید.

نکته: در صورتیکه می خواهید این کبه مانند کرانچی ترد شود به آن تخم مرغ و آرد سیب زمینی اضافه نکنید و در تخم مرغ و آرد نغلطانید .

۶ نظر:

  1. مرسی از یاد آوری غذایی که مادر مرحومم برام میپخت و اینکه دستور پختش رو آموزش دادی پگاه جان.
    دوستای آلمانیم عاشق این غذا شدند.

    پاسخحذف
  2. پگاه جان آرد سیب زمینی چه آریه ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. در واقع یه جور نشاسته سیب زمینی است اگه در دسترس ندارید می تونید از پودر نان استفاده کنید.

      حذف