۱۳۹۲ دی ۱۷, سه‌شنبه

چیکن تیکا ماسالا ( chicken tikka masala )





چیکن تیکا ماسالا ( chicken tikka masala )

هر چی از مزه این غذا تعریف کنم باز هم کمه خیلی خوشمزه است دستوری که براتون می گذارم را از یه سایت هندی یاد گرفتم و جالب بدونید که در بعضی از دستورها از پیاز استفاده میشه و بجای رب گوجه از پوره گوجه فرنگی  و می تونید بجای خامه توی دستور از شیر یا شیر نارگیل هم استفاده کنید .

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ :

فیله مرغ 300 گرم به اندازه دو بند انگشت خرد شده.
ماست 1 پیمانه
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 2 قاشق چایخوری
زنجفیل تازه له شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

مواد لازم برای تیکاماسالا:

کره 1 قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری ( 2 حبه )
فلفل سبز تند 1 عدد متوسط ریز خرد شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری ( می تونید از پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی ریز خرد شده هم استفاده کنید  1 پیمانه )
پودر پاپریکا و زردچوبه و پودر زیره سبز  به میزان لازم
خامه هم زده 1 پیمانه ( می تونید از خامه صبحانه استفاده کنید ) ( می تونید بجای خامه از شیر هم استفاده کنید )
گشنیز تازه و خرد شده 3 قاشق غذاخوری( برای تزئین )


در یک کاسه بزرگ مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ (ماست /ادویه گرام ماسالا / آبلیمو/ پودر زیره / دارچین / فلفل قرمز/ فلفل سیاه/ زنجفیل تازه / نمک و مرغ ) را با هم خوب مخلوط کنید . مواد را توی یخچال بگذارید تا به مدت 2 تا 3 ساعت بمونه و مزه دار شود .
کمی روغن و مقداری کره توی ماهیتابه گریل بریزید.


مرغهای مزه دار را از توی مواد درآورده و توی روغن کمی داغ بگذارید تا گریل شود. وقتی یک طرفش گریل شد طرف دیگر آنرا هم گریل کنید و به کناری بگذارید.

در یک  ماهیتابه مقدار روغن بریزید و سیر و فلفل ریز خرد شده را توی آن کمی تفت دهید  ( در صورتیکه تمایل دارید پیاز اضافه کنید . اول پیاز را سرخ کنید و بعد سیر و فلفل را به پیاز اضافه کنید. )

حالا ادویه ها و نمک را هم به آن اضافه کنید کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود.


بعد رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در ادامه خامه هم زده را هم اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه بگذارید کمی غلیظ بشه .
حالا مرغهای گریل شده را هم به سس اضافه کنید و به مدت 5 تا 8 دقیقه بگذارید جا بیفته .


بعد این خوراک خوشمزه را توی ظرف سرو بکشید و روی آنرا با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید . این غذا را می تونید با نان یا برنج سرو کنید....نوش جان .....pegah

نکته: برای تهیه ادویه گرام ماسالا اینجا کلیک کنید.

۸ نظر:

  1. به به ، چه رنگی هم داره ، مدتهاست ادویه اش رو خریدم ، اما حالا که پست تورو دیدم یادش افتادم :))))))
    دست گلت درد نکنه عزیزم ، نوش جوتنون ....

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت رزی جون بینهایت خوشمزه است حتما درست کن :****

      حذف
  2. به به! چه رنگی! چه عطری! پگاه جون خیلی لذت بردم! از اون غذاهاست که با ادم حرف می زنه! عکسش هم البته فوق العاده ست! دستت درد نکنه عزیزم!

    پاسخحذف
  3. pegah jan dadstet dard nakone to keshvari ke man hastam in ghaza to rsttouran ha hast va man hesrat mikeshidam ke tarze pokhtanesho yad begiram merci aziz ke in ghad ziba dastour pokhte in ghazaro gozashti <3

    پاسخحذف
  4. pegah jan ye donya sepas aali boud

    پاسخحذف
  5. خیلی خوشمزه و متفاوت بود ممنون

    پاسخحذف
  6. بسیار عالی .دستتون درد نکنه.

    پاسخحذف