ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۰, پنجشنبه

پلو میگو زعفرانی

پلو میگو زعفرانی


میگو 200 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 3 حبه ریز خرد شده
سیب زمینی سرخ شده 1 عدد متوسط
محلول زعفران 1 قاشق مربا خوری
زدچوبه و
ادویه ماهی پودر لیمو عمانی به میزان لازم
 نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

ابتدا میگو ها را از کمر برش می زنید و تمیز می کنید.

حالاسیب زمینی های نگینی خرد شده را در روغن سرخ کنید و به کناری بگذارید.

سپس پیاز نگینی خرد شده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود بعد سیر را اضافه کرده و یه تفت کوچولو می دیم و  به آن زرد چوبه و ادویه ماهی و فلفل و پودر لیمو عمانی اضافه کنید و باز کمی دیگه تفت دهید. ٰ

 حالا میگو ها را به آن اضافه کنید و به اندازه 2 تا 3 دقیقه یا تا حدی که میگو خودش را جمع کنه و رنگش سفید بشه آنرا بپزید.

سیب زمینی سرخ شده و در آخر زعفران و  نمک را به آن اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید و 1 دقیقه دیگر بگذارید با هم تفت بخورند .

بعد از حاضر شدن غذا شما هم میتوانید مانند تصویر آنرا با پلو جدا سرو کنید یا اینکه روی برنج آبکش شده ریخته و بگذارید با برنج دم بکشد....نوش جان .........pegah

نکته مهم: لطفا زیاد میگو را نپزید چون سفت می شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر