۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

تیرامیسوی لیوانی


تیرامیسوی لیوانی

قهوه 1 قاشق غذا خوری
آب جوش 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 60 گرم
پنیر خامه ایی 125 گرم
آب 1 قاشق غذا خوری(به اندازه ایی که روی شکر را بگیرد)
خامه فرم گرفته 250 گرم
شکلات رنده شده به میزان لازم
بیسکویت ساقه طلایی پودر شده 6 عدد

_ آب جوش را روی قهوه بریزید و به کناری بگذارید تا سرد شود.
_ زرده ها را با 30 گرم شکر توی ظرف همزن بریزید و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن کرم شود و پف کند.
_ 30 گرم شکر باقیمانده را با 1 قاشق آب روی گاز بگذارید تا شکر آب شود و قوام بیاید.
_ دوباره هم زن را روی تخم مرغهای زده شده روشن کنید و شکر قوام آمده را داغ ,داغ به صورن نواری روی زرده ها بریزید و همزمان هم بزنید تا خامی زرده ها گرفته شود .همزن را به مدت 2 دقیقه روشن نگه دارید تا مواد کمی خنک شود.
_ حالا پنیر خامه ایی و قهوه سرد شده را به مواد اضافه کنید و خامه فرم گرفته را در آخر به مواد آماده شده بیفزایید و به صورت دورانی هم بزنید تا پف خامه نخوابد.

_ درون یک لیوان یک عدد فینگر لیدی بگذارید کمی از مواد تیرامیسو را اضافه کنید و یک لایه بسکوییت پودر شده و یک لایه شکلات رنده شده اضافه کنید و این کار را تا زمانی که لیوان پر شود ادامه دهید .
تیرامیسوی لیوانی را در یخچال بگذارید تا یک شبانه روز بگذرد و بعد میل کنید نوش جان.............................pegah

نکته: در صورتیکه این دسر را شیرین تر دوست دارید , میزان شکر را 30 گرم دیگر اضافه کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر