۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

لازانيا با سس گوشت و قارچ و بشامل










لازانيا با سس گوشت و قارچ و بشامل

لازانيا 1 بسته
*مواد لازم سس گوشت و قارچ:

گوشت چرخکرده 300 گرم
پياز 1 عدد متوسط
قارچ خرد شده 200 گرم
رب گوجه فرنگي 3 قاشق غذاخوري
زردچوبه و نمک و فلفل و ادويه گوشت به ميزان لازم
=======================================

مواد لازم سس بشامل:

شير داغ 2 پيمانه
کره 50 گرم
آرد سفيد 4 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل قرمز به ميزان لازم
کمي جوز هندي در صورت تمايل

ابتدا لازانيا ها را طبق روش درج شده بر روي جعبه اش آماده کنيد.

حالا براي درست کردن سس گوشت ، پيازها را توي کمي روغن سرخ مي کنيم و ادويه ها را اضافه کرده و تفت مي دهيم . گوشت را اضافه مي کنيم و کمي ديگر تفت داده تا رنگ گوشت تغيير کند بعد رب گوجه را اضافه مي کنيم و در پايان قارچ ها را ميفزاييم و ميگذاريم تا آب قارچها کشيده شود . و به کناري مي گذاريم.

براي سس بشامل اول کره را توي ماهيتابه آب کرده سپس آرد را اضافه کرده و به خوبي با کره مخلوط کنيد. بعد از 1 دقيقه شير را کم کم اضافه کرده و هم بزنيد تا غليظ شود هنگامي که به غلظت خامه رسيد نمک و فلفل و در صورت تمايل کمي جوز هندي به آن بيفزاييد.

حالا در يک ظرف مناسب فر ، کمي روغن ريخته و 3 قاشق از سس بشامل بريزيد و روي سس يک لايه لازانيا بگذاريد و روي ورق لازانيا به ترتيب يک لايه سس گوشت بعد يک لايه بشامل و بعد يک لايه پنير پيتزا و در پايان دوباره يک ورق لازانيا بگذاريد اين کار را تا آخر ادامه دهيد . بعد لازانيا را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتي گراد گذاشته و وقتي که پنير آب شد آنرا از فر خارج کرده و در ظرف مناسب بکشيد و نوش جان کنيد.............pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر