چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۲ ه‍.ش.

زرشک پلو با مرغ ریش ریش


زرشک پلو با مرغ ریش ریش

فیله مرغ آبپز شده 3 تکه
پیاز 1 عدد بزرگ و ریز خرد شده
زرشک 1/2 پیمانه
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
آب مرغ 1/2 پیمانه
محلول زعفران 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا مرغ را با کمی آب و نمک و فلفل و پیاز و ادویه های دلخواه آبپز کنید .وقتی مرغ پخت از توی آب مرغ درآورده و به کناری بگذارید تا سرد شود.
زرشک را توی آب به مدت 30 دقیقه خیس کنید . و بعد توی صافی بریزید تا آب زیادی آن خارج شود.
مرغ آبپز شده را به اندازه های بزرگ ریش ریش کنید.
حالا توی یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازها را توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .
ادویه ها را هم اضافه کرده و با پیاز کمی تفت دهید تا بوی ادویه ها بلند شود.
بعد زرشکها و گردو های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید و بعد هم مرغ را بیفزایید و خوب هم بزنید تا مرغ با ادویه و بقیه مواد مخلوط بشه.
حالا وقت اضافه کردن آب مرغ و زعفران است و بعد خوب هم بزنید تا همه جای مرغ به زعفران اغشته بشه ...
زیر حرارت را کم کنید تا کمی از آب مرغ تبخیر شود .
حالا مقداری از پلو را با زعفران مخلوط کنید  و توی یک کاسه کوچک بریزید و خوب فشار دهید تا برنجها فشرده شوند و بعد روی پلو زعفرانی را با پلوی سفید بپوشانید و باز هم خوب فشار دهید تا فشرده شود و بعد کاسه را توی ظرف سرو برگردانید و دورتا دور آنرا با مواد مرغ تزئین کنید .نوش جان ....pegah 






‏هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر