ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

رنگینک


رنگینک

رطب یا خرما 300 گرم
آرد 1 لیوان سر خالی
کره یا روغن جامد 50 گرم
گردو به میزان لازم
پودر پسته و نارگیل برای تزئین

ابتدا هسته رطب یا خرما را در آورده و داخل آنرا با 1/4 یک عدد گردو پر کنید و در ظرفی که می خواهید در آن سرو کنید بچینید .
در یک ماهیتابه کره بریزید و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن کاراملی شود بعد داغ داغ روی رطبهای چیده شده در ظرف بریزید و بگذارید تا این حلوای تلخ کمی خودش را در دمای محیط بگیرد و در پایان با پودر پسته و نارگیل و یا کنجد تزئین کنید.نوش جان............pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر