ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

آش شله قلمکار


آش شله قلمکار


برنج 2 پیمانه
استخوان گاو 1 عدد
گوشت گوساله یا گوسفند 400 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
حبوبات(نخود ،لوبیا سفید، عدس،لوبیا قرمز،لوبیا چشم بلبلی و لوبیا چیتی) از هر کدام 50 گرم
سبزی آش 400 گرم
زرد چوبه و ادویه گوشت و نمک و فلفل به میزان لازم

مرحله 1 _ حبوبات (بجز عدس) را از شب قبل خیس کرده و بپزید .

مرحله 2 _ گوشت و استخوان و یک عدد پیاز و ادویه ها را توی دیگ ریخته و روی آن آب بریزید و بپزید.

مرحله 3 _ وقتی گوشت پخت ، گوشت و استخوان را از دیگ در آورده و برنج و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و بگذارید برنج له بشه و وا بره.

مرحله 4 _ گوشت را با حبوبات پخته شده بکوبید تا له شود .(اگر گوشت را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید ،توی آش دیده نمی شود و به قولی آش کش نمیاد.)در صورت تمایل می توانید نیمی از حبوبات را له نکنید و به آش اضافه کنید تا توی آش دیده شود.(به سلیقه شما بستگی دارد).

مرحله 5_ در پایان گوشت و حبوبات له شده را به برنج اضافه کنید و سبزی را هم توی دیگ ریخته و بگذارید بپزد .مدام آش را هم بزنید تا ته نگیرد و نمک آش را اندازه کنید.

مرحله 6 _ یک عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد کنید و توی روغن داغ با کمی زرد چوبه سرخ کنید .(پیاز داغ)

مرحله 7 _ توی روغن داغ کمی نعنا بریزید و بعد از 1 دقیقه بردارید.(نعنا داغ)نعنا خیلی زود میپزد و ممکن است تلخ شود نباید زیاد به آن حرارت داد.نوش جان.......................pegah



۴ نظر:

  1. Gosht ro bayad ASAB kard ya na ,mamnun kheili khoshmaze shode?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گوشت را اگه با گوشت کوب بکوبید بعد که تو آش بریزید بهتر است و باعث میشه تو آش کش بیاد ولی اگه آسیاب کنید خودشو نشون نمی ده ..... ممنونم :)

      حذف