۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

آش شله قلمکار


آش شله قلمکار


برنج 2 پیمانه
استخوان گاو 1 عدد
گوشت گوساله یا گوسفند 400 گرم
پیاز 2 عدد بزرگ
حبوبات(نخود ،لوبیا سفید، عدس،لوبیا قرمز،لوبیا چشم بلبلی و لوبیا چیتی) از هر کدام 50 گرم
سبزی آش 400 گرم
زرد چوبه و ادویه گوشت و نمک و فلفل به میزان لازم

مرحله 1 _ حبوبات (بجز عدس) را از شب قبل خیس کرده و بپزید .

مرحله 2 _ گوشت و استخوان و یک عدد پیاز و ادویه ها را توی دیگ ریخته و روی آن آب بریزید و بپزید.

مرحله 3 _ وقتی گوشت پخت ، گوشت و استخوان را از دیگ در آورده و برنج و عدس را به آب گوشت اضافه کنید و بگذارید برنج له بشه و وا بره.

مرحله 4 _ گوشت را با حبوبات پخته شده بکوبید تا له شود .(اگر گوشت را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید ،توی آش دیده نمی شود و به قولی آش کش نمیاد.)در صورت تمایل می توانید نیمی از حبوبات را له نکنید و به آش اضافه کنید تا توی آش دیده شود.(به سلیقه شما بستگی دارد).

مرحله 5_ در پایان گوشت و حبوبات له شده را به برنج اضافه کنید و سبزی را هم توی دیگ ریخته و بگذارید بپزد .مدام آش را هم بزنید تا ته نگیرد و نمک آش را اندازه کنید.

مرحله 6 _ یک عدد پیاز باقیمانده را خلالی خرد کنید و توی روغن داغ با کمی زرد چوبه سرخ کنید .(پیاز داغ)

مرحله 7 _ توی روغن داغ کمی نعنا بریزید و بعد از 1 دقیقه بردارید.(نعنا داغ)نعنا خیلی زود میپزد و ممکن است تلخ شود نباید زیاد به آن حرارت داد.نوش جان.......................pegah



۴ نظر:

  1. بسیار عالی


    ملودی

    پاسخحذف
  2. Gosht ro bayad ASAB kard ya na ,mamnun kheili khoshmaze shode?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گوشت را اگه با گوشت کوب بکوبید بعد که تو آش بریزید بهتر است و باعث میشه تو آش کش بیاد ولی اگه آسیاب کنید خودشو نشون نمی ده ..... ممنونم :)

      حذف