ه‍.ش. ۱۳۹۲ شهریور ۶, چهارشنبه

کاری پلو با مرغ و سیب زمینی


کاری پلو با مرغ و سیب زمینی

برنج 3 پیمانه پلو پز
مرغ 300 گرم به تکه های کوچک بریده شده
پیاز 1 عدد متوسط و نگینی خرد شده
سیب زمینی 1عدد متوسط و به مکعب های بند انگشتی خرد شده
پودر کاری 1 قاشق غذا خوری سر پر
زردچوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی ها را سرخ کنید و به کناری بگذارید.

حالا مرغها را با نیمی از ادویه کاری و بقیه ادویه های ذکر شده مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید و درون روغن داغ سرخ کنید.

بعد درون همان ماهیتابه ایی که مرغها را سرخ کردید پیازهای نگینی خرد شده را هم سرخ کنید تا طلایی شود . بعد مرغهای سرخ شده را هم به آن اضافه کنید و سیب زمینی های سرخ شده را هم بیفزایید و درب ماهیتابه را ببندید و زیر شعله را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بگذارید تا مواد مرغ با هم تفت داده شود و بخار کند.

حالا برنج را آبکش کرده و بقیه ادویه کاری را روی برنج ریخته و مخلوط کنید . بعد مواد مرغ را هم می توانید لا به لای برنج بریزید یا اینکه با تمام برنج مخلوط کنید ( مانند تصویر). و بگذارید تا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت برنج دم بکشد و مرغها با برنج پخته شوند . بعد از آماده شدن نوش جان کنید ..............pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر