۱۳۹۲ مرداد ۲۲, سه‌شنبه

آش ماست


آش ماست

گوشت گوسفندی با استخوان 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
برنج نیم دانه 1 پیمانه پلو پز (از قبل بدون نمک خیس کنید. )
برگ سیر تازه 3 قاشق غذاخوری (در صورت نبودن برگ سیر 3 حبه سیر ریز خرد شده )
سبزی آش 100 گرم (تره/جعفری/اسفناج/شوید/گشنیز و....) 
آب 800 میلی لیتر
ماست 500 میلی لیتر
ادویه گوشت و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
این مدل آش ماست با آش ماست معروف آذربایجان متفاوت است و امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... pegah 
ابتدا پیاز را همراه گوشت و آب و ادویه ها بگذارید خوب بپزد.
بعد از اینکه گوشت نیم پز شد برنج را به آش اضافه کنید .
وقتی گوشت پخت آنرا از آب خارج کنید و با گوشت کوب بکوبید تا ریش ریش شود.
و بعد گوشت ریش ریش شده را به آش اضافه کنید و منتظر بمانید تا برنج حسابی لعاب پس بده و بپزه .
حالا برگ سیر و (در صورت نبودن آن از سیر له شده استفاده کنید ) و سبزی آش را هم اضافه کنید و نمک آش را اندازه کنید. بگذارید تا کمی سبزیها بپزند . 
در آخر هم ماست را با چنگال خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه و بعد همچنان که آش را هم می زنید ماست را کم کم به آش اضافه کنید تا ماست خوب با آش مخلوط بشه و بعد زیر حرارت را کم کنید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه ، آش چند تا جوش بزنه و بعد زیر حرارت را خاموش کنید و آش را نوش جان کنید.....pegah
نکته: ماست را به یکباره به آش اضافه نکنید ممکن است توی آش ببره و آش را خراب کنه 
نکته: در صورت تمایل می توانید نخود هم به آش اضافه کنید.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر