ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۲, شنبه

پنير برشته (پنير واويج) و شويد واويج (غذاي گيلاني)


پنير برشته (پنير واويج) و شويد واويج (غذاي گيلاني)

مواد لازم براي پنير برشته:
پنير فتا 100 گرم (يا هر پنيري که استفاده مي کنيد، فقط نبايد زياد شور باشد.)
شويد خشک 1 قاشق مربا خوري
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه و نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

توي ماهيتابه روغن بريزيد و پنير و زرد چوبه و نمک و فلفل را اضافه کنيد و آنقدر هم بزنيد تا پنير آب شود بعد شويد خشک را اضافه مي کنيم و تخم مرغها را روي غذا مي شکنيم و هم مي زنيم تا بسته شود.

مواد لازم براي شويد واويج:

شويد تازه 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه و نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

شويد ها را ريز خرد کرده و توي روغن داغ مي ريزيم و نمک و فلفل و زرد چوبه مي زنيم و بعد تخم مرغها را روي غذا مي شکنيم و آنقدر هم مي زنيم تا تخم مرغها ببندند.نوش جان............pegah
نکته:(در صورت تمايل از شويد خشک هم ميشه استفاده کرد ولي با شويد تازه خوشمزه تره اين غذا.)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر