۱۳۹۲ مرداد ۳۱, پنجشنبه

نیمه مرغ رست شده با لیمو



نیمه مرغ رست شده با لیمو

نصف مرغ (برش طولی از یک عدد مرغ) 1 عدد
لیمو ترش زرد بزرگ 1 عدد
سیر 2 حبه متوسط و ریز خرد شده
جعفری تازه 1 قاشق غذا خوری ریز خرد شده ( در صورت داشتن رزماری می توانید از این سبزی خوش عطر هم استفاده کنید.)
روغن زیتون نصف استکان
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده

ابتدا تمام مواد (بجز مرغ) را با هم مخلوط کرده و بعد نصف مرغ را خوب به مواد آغشته کنید و بگذارید درون یخچال تا به مدت 4 ساعت یا یک شب تا صبح در مواد بماند و مزه دار شود.
بعد مرغ را از سس در آورده و دو طرف آنرا در ماهیتابه گریل یا ماهیتابه ساده کمی سرخ کنید.
حالا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید . نصف استکان آب به بقیه مواد سس اضافه کنید و توی ظرف فر بریزید بعد مرغ را هم اضافه کرده و سر ظرف را ببندید و ظرف را توی فر بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد و بعد از سپری شده زمان مذکور سر ظرف را بردارید و بگذارید تا مرغ برشته شود فقط مواظب باشید سس ته نگیرد و می توانید در حین برشته شدن مرغ کمی روی پوست آن روغن بمالید تا خوشرنگ تر شود...نوش جان....pegah
نکته: می توانید بعد از مرحله بخارپز شدن ،وقتی سر ظرف را برداشتید مواد سس را از ظرف خارج کنید و کمی روغن روی مرغ بمالید و بگذارید تا برشته شود. و بعد سس را بهمراه مرغ سرو کنید.

۲ نظر: