۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

کوکوی مرغ و قارچ


کوکوی مرغ و قارچ


نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
ذرت شیرین 2 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ایی خرد شده 2 قاشق غذا خوری
گوجه 1 عدد کوچک نگینی شده
قارچ 100 گرم خرد شده
سیب زمینی 1 عدد کوچک (رنده شده)
تخم مرغ 3 عدد
زرد چوبه و ادویه مرغ و پودر لیمو عمانی 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

در ابتدا قارچ های خرد شده را توی ماهیتابه ریخته و کمی تفت می دهیم تا آب آن گرفته شود نباید رنگ آن سیاه شود.

حالا مرغ ریش شده و سیب زمینی و فلفل دلمه ایی و ذرت و قارچ را با هم مخلوط کنید و ادویه ها را هم اضافه کنید و تخم مرغ را روی مواد بشکنید و نمک و فلفل آنرا اندازه کنید و خوب هم بزنید.

می توانید گلوله هایی از گردو بزرگتر از مواد بردارید و در روغن سرخ کنید .یا مانند تصویر همه مواد را با هم بریزید توی ماهیتابه و سرخ کنید .
نوش جان............................pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر