ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۲۰, یکشنبه

اسموتی آلبالو

 اسموتی آلبالو

آلبالو 300 گرم هسته گرفته
آب 1 و 1/2 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
گلپر به میزان لازم

ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته گیری کنید . بعد بگذارید درون فریزر تا یخ بزند.

بعد از اینکه آلبالو ها یخ زدند از فریزر درآورده و توی مخلوط کن بریزید و آب و شکر ونمک را هم به آن اضافه کنید . و خوب مخلوط کنید البته از زیاد هم زدن خوداری کنید چون هر چقدر بیشتر هم بزنید یخ آلبالو ها باز میشه و اسموتی حالت آبدار به خودش می گیره بعد اسموتی را توی ظرف سرو بریزید و روی آن کمی گلپر بپاشید .نوش جان ...pegah




۸ نظر:

  1. وای .... به به ..... چه جالب ! تا حالا نخوردم از این اسموتی .... باید فوق العاده باشه .... طعم گلپر و دوست دارم

    پاسخحذف
  2. آره عاطفه عزیزم خیلی خوشمزه است البته با تغییر نمک و شکر می تونی کلا ترش یا ملس درست کنی که طعم ملسش خیلی خوشمزه تر است :)

    پاسخحذف
  3. بنطرم ملس با گلپر فوق العاده ست !

    پاسخحذف
  4. واااااااااااو..وبلاگت مبارک پگاه جونم..همیشضه می خواستم بهت پیشنهاد بدم راستش..حیف کارای خوشگلت بود
    اینم محشره ها..یعنی خونت رو مباح کردی :))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی هانیه جونم امان از دست تو.... دیدم پیشنهاد ندادی خودم دست بکار شدم ;)

      حذف
  5. salam mitounam beporsam in smouti baraye chand nafar kafiye man mikhastam dorost konam vali faghat baraye 2 nafar mamnboun misham age begid k cheghad bayad mavad amade konam albatte b peymane bazam merc

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام سمیرا جون برای 3 نفر کافیه ... معمولا چشمی اینها رو درست می کنم شما می تونید 1 یا 1/5 لیوان آلبالوی یخ زده را با مقدار مواد بالا مخلوط کنید و این اسموتی را درست کنید میزان آلبالوی این اسموتی سلیقه اییه یعنی بعضی زیاد می ریزن بعضی کم تر مقدار آب و شکر هم بنا به ذائقه اتون می تونه تغییر کنه :)

      حذف