ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۲۴, پنجشنبه

املت پنیر و پیازچه




املت پنیر و پیازچه

پیازچه 1 پیمانه خرد شده ( یا 5 عدد متوسط )
پیاز 1 عدد کوچک و خلالی خرد شده
پنیر فتا ( کم نمک ) 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی ریز خرد شده 3 عدد متوسط
سیر 2 حبه متوسط و ریز خرد شده
تخم مرغ 3 عدد
زردچوبه و نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


ابتدا پیازهای خلال شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی رنگ شود .

بعد پیازچه و سیر را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید حالا زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگه تفت دهید.

گوجه فرنگی های ریز خرد شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید. و درب ماهیتابه را ببندید تا گوجه ها کمی نرم شوند. 
 وقتی گوجه ها نرم شدند پنیر فتا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر آب شود .

در یک کاسه جدا تخم مرغها را با فلفل سیاه مخلوط کنید و خوب هم بزنید و روی مواد توی ماهیتابه بریزید . کمی املت را هم بزنید تا تخم مرغ به همه جای مواد پخش بشه و بعد زیر حرارت را کم کنید و درب ماهیتابه را ببندید تا تخم مرغ روی املت کمی ببندد و بعد با کمی پیازچه خرد شده تزئین کنید.نوش جان .....pegah

۲ نظر: