دسر هندوانه با سس شیر نارگیل
شیر نارگیل 1/5 پیمانه
شکر 4 قاشق غذا خوری
1/4 لیوان آب سرد
1/5 قاسشق غذاخوری آرد ذرت
اسکوپ هایی از هندوانه به میزان لازم
ابتدا توی یک دیگ شیر نارگیل را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل بشه .
حالاآرد ذرت را در آب سرد حل کنید و به شیر نارگیل اضافه کنید.مدام هم بزنید تا سس به غلظت کافی برسه ( دقیقا مثل درست کردن فرنی می مونه و باید غلظتش هم به اندازه فرنی باشه. )
وقتی به اندازه فرنی غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم .
می گذاریم تا سس کمی خنک بشه و بعد از هندوانه اسکوپ هایی جدا می کنیم توی ظرف دسر می گذاریم و روی هندوانه مقداری از سس می ریزیم و سرو می کنیم ...pegah
نکته: این سس خیلی خوش طعم و برای بچه ها مقوی است می تونید از هر میوه ایی که دوست دارید استفاده کنید به این صورت که توی ظرف سرو برشهایی از میوه های فصل قرار دهید و با سس روی آنرا تزئین کنید .
نکته: از گلاب هم می تونید در دستور استفاده کنید بجای 1/4 پیمانه آب سرد از گلاب سرد استفاده کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر