۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

دسر آناناسی با لیدی فینگر




دسر آناناسی با لیدی فینگر

بسکویت لیدی فینگر 12 عدد
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه صبحانه 100 گرم
شکر 80 گرم
ژله آناناس 2 قاشق غذا خوری
کمپوت آناناس 1 عدد برای تزئین
آب کمپوت آناناس نصف لیوان
آب آناناس برای تر کردن لیدی فینگرها به میزان لازم

ابتدا ژله را در آب کمپوت آناناس روی بخار آب داغ (به روش بن ماری) حل می کنیم و در دمای محیط آشپزخانه می گذاریم سرد شود.

حالا در ظرف همزن پنیر را با شکر خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد خامه را اضافه کرده و کمی دیگر هم می زنیم و در پایان ژله سرد شده را به مواد پنیری اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و به کناری می گذاریم.

در یک قالب مستطیلی شکل یک لایه سلفون یا پلاستیک فریزر می گذاریم .

حالا بیسکویت ها را در آب آناناس به سرعت می زنیم تا کمی تر شود .(نمی خواهیم بیسکویتها خیس شوند چون وا می ره ) . بعد بیسکویت ها را تک تک توی قالب می چینیم و روی آنرا با مواد پنیری می پوشانیم و دوباره یک لایه دیگر از بیسکویت های آغشته به آب آناناس می چینیم و روی آنرا با کرم پنیری می پوشانیم و در پایان روی آنرا صاف کرده و با تکه های کمپوت آناناس تزئین می کنیم و می گذاریم درون یخچال تا به مدت 6 ساعت یا یک شبانه روز بماند که خودش را بگیره و بعد نوش جان کنید..........pegah

۶ نظر:

  1. سلام پگاه جان.ممنون بابت این وبلاگ عاااااالی و خوشمزههههههه.میخواستم بپرسم لیدی فینگر رو از کجای رشت و با چه قیمتی میخری؟

    پاسخحذف
  2. سلام دوست عزیز من ممنونم از تعریفتون ...در مورد سوالتون باید بگم این یه دسر قدیمی است که تقریبا 8 ماه پیش درست کردم اون موقع لیدی فینگر را بسته ایی 10000 تومان خریدم از مغازه آذربایجان توی گلسار ولی تازگیها یک مغازه مخصوص لوازم قنادی به اسم قائم باز شده که لیدی فینگر داره آدرسشم نرسیده به چهارراه گلساراست البته چون تازگیها نخریدم نمی دونم قیمتش چنده :)

    پاسخحذف
  3. ممنونم.حتماً یه سر بهش میزنم ;)

    پاسخحذف
  4. دستور لیدی فینگر ساده است خودمون می تونیم اونو درست کنیم کافیه یه کم وقت بزاریم بهتر از اینه که گرون بخریم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. البته الان خیلی گرون شده قبلا قیمت مناسب تری داشت و واقعا هر چیزی که تو خونه تهیه بشه بهتر از نوع بسته بندیش است :)

      حذف