۱۳۹۲ مرداد ۱۰, پنجشنبه

سوپ جو و قارچ


سوپ جو و قارچ


جو پوست کنده 1 پیمانه
قارچ 200 گرم خرد شده
شیر 500 میلی لیتر
هویج 1 عدد متوسط خرد شده
سیب زمینی 1 عدد کوچک خرد شده
پیاز 1 عدد کوچک خرد شده
آب مرغ 2 لیوان
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
زرد چوبه و فلفل و نمک به میزان لازم

ابتدا جو پوست کنده و هویج و سیب زمینی و پیاز و زرد چوبه و نمک و فلفل را توی آب مرغ بریزید و بگذارید خوب بپزد . وقتی که پخت قارچ های اسلایس شده را به آن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید آرام بپزد .حالا شیر را بجوشانید و به سوپ اضافه کنید به مدت 20 دقیقه بگذارید با حرارت کم بجوشد . 5 دقیقه به پایان پخت سوب جعفری را اضافه کنید .نوش جان .......................pegah

نکته مهم: اگر شیر را بجوشانید و به سوپ بالا اضافه کنید سوپتان هم سفید تر می شود و هم شیر بریده بریده نمی شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر