ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

پای آناناس


پای آناناس

آرد 150گرم
شکر دانه ریز 125 گرم
کره نرم شده در محیط آشپزخانه 125 گرم
پودر نارگیل 2 قاشق غذا خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری

اول از همه فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم.

مواد خشک را با هم مخلوط می کنیم یعنی آرد و آرد ذرت و یک قاشق از پودر نارگیل و به کناری می گذاریم.

حالا در ظرف هم زن کره نرم شده و شکر را با هم می زنیم تا رنگ آن سفید شود و وانیل و تخم مرغها را یکی یکی اضافه می کنیم. در پایان مواد خشک را به مایع تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم .

داخل قالبهای پای را کپسول های مخصوص پای می گذاریم یا کاغذ روغنی و آنرا با مواد پای پر می کنیم و روی آن از باقیمانده پودر نارگیل می پاشیم و با آناناسهای تکه شده تزئین می کنیم . حالا پای را درون فر گرم شده به مدت 20 دقیقه یا زمانی که روی پای برشته شود می گذاریم بپزد.
نوش جان ..............pegah

۱ نظر:

  1. سلام پگاه جون..این کیک عالیه واقعا هم خوشگل شده به زودی قصد دارم درستش کنم..مرسی..با اجازه من شما رو لینک کردم اگه دوست داشته باشی منو هم لینک کن تا بیشتر با هم در ارتباط باشیم...

    پاسخحذف