۱۳۹۲ مرداد ۱۰, پنجشنبه

طرز تهیه ترشی لیته



طرز تهیه ترشی لیته

الان فصل فراوانی بادمجان است(تابستان) و من هوس کردم که یک نوع از انواع ترشی لیته که خیلی دوست دارم را درست کنم...

بادمجان 1 کیلو گرم
فلفل سبز تند 250 گرم خرد شده
هویج 250 گرم یا 5 عدد متوسط
ادویه ترشی (تخم گشنیز ،گلپر ،فلفل قرمز،نعناع خشک) از هر کدام 1ق غ(قاشق غذاخوری)
سرکه سفید 4 لیوان
زرد چوبه 2 ق غ
نمک 1 ق چ (قاشق چایخوری)

ابتدا بادمجانها و هویج را پوست بگیرید و خرد کنید و توی دیگ بریزیدو 2 لیوان سرکه به آن اضافه کنید فقط به اندازه ایی که کمی بادمجانها نرم شود بگذارید بپزد . بعد از پخت از روی گاز بردارید .حالا بگذارید کمی سرد شود و توی دستگاه خرد کن بریزید و فلفل سبزها را اضافه کنید و ادویه ترشی (اگر از ادویه ترشی آماده استفاده میکنید مانند توی عکس 1 شیشه کافیست) و زرد چوبه و نمک را هم اضافه کنید . و بگذارید کاملا خرد شود در این حالت کل سرکه به خورد ترشی شما میرود اگر ترشی سفت بود از دو لیوان باقیمانده سرکه کم کم به ترشی اضافه کنید تا کمی رقیق شود این ترشی نباید آبکی باشد. بعد بگذارید توی یخچال بعد از 1 هفته آماده خوردن است......نوش جان .....pegah

۳ نظر:

  1. faghat metonam begam ke hame dastoraton aliiiii va khalesanast mamnoon az shoma hameshe salamat bashin

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم خیلی لطف دارید شما هم همیشه شاد و سلامت باشید :)

      حذف
  2. این ترشی شمالی هست خیلی خوشمزست بابا شمال عععععععععشششششششششششششقققققققق همه غذا هاش محشرهههههههههه

    پاسخحذف