ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۱۴, دوشنبه

پاچینی

پاچینی

کتف مرغ 8 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد کوچک
آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه یا زعفران 1 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد بزرگ (همزده)

ابتدا پوست کتف مرغ را گرفته و با یک چاقوی تیز تاندون های مرغ را از استخوان جدا می کنیم و گوشت مرغ را به سمت پایین می کشیم تا شبیه توپ متصل به استخوان شود (توجه به تصویر).

در یک کاسه پیاز رنده شده و زعفران و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و مرغها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا 1 ساعت یا بیشتر در این مواد بماند.

بعد از سپری شدن زمان مذکور مرغها را در آورده و اول توی آرد سوخاری بعد در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم برای سهولت بهتر در به دست گرفتن کتفها ، دور استخوان را با فویل (آلومینیوم) نازک می پوشانیم.نوش جان..............pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر