ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۳۰, چهارشنبه

کباب چوبی میگو

 کباب چوبی میگو

میگو 20 عدد
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
سس تند فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری
جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
گشنیز ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ایی مکعبی خرد شده به میزان لازم
فلفل سیاه و نمک و زردچوبه به میزان لازم
سیخ چوبی به تعداد لازم


ابتدا میگوها را پوست کنده و کمر آنرا تمیز کنید و توی یه کاسه بریزید.

حالا آبلیمو و نمک و فلفل و زردچوبه و سس تند قرمز و جعفری و گشنیز و پودر سیر را روی میگو ها بریزید و خوب هم بزنید  درب کاسه را ببندید و بگذارید تا میگو ها به مدت 2 ساعت توی یخچال بمانه تا مواد به خورد میگو بره...

در این فاصله سیخهای چوبی را توی آب بخیسانید تا موقع کباب کردن نسوزند.

فلفل دلمه ایی ها را به اندازه بند انگشت برش بزنید و به کناری بگذارید.

سیخهای چوبی را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت توی آب بخیسانید. 

سیخها را از آب درآورده و میگو ها را نیز از یخچال خارج کنید.

روی سیخ چوبی به صورت یک در میان 1 عد میگو و یک عدد فلفل دلمه ایی  بگذارید من روی هر سیخ 3 عدد میگو و 3 عدد فلفل دلمه ایی گذاشتم.

بعد در صورتیکه مایل هستید آنرا روی زغال کباب کنید . یا اینکه مثل من : کف یک ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و سیخها را توی ماهیتابه بچینید ....و توی فر با دمای 180 درجه سانتی گراد آنرا بپزید تا روی میگوها برشته شود . معمولا به مدت 20 دقیقه زمان میبره تا روی میگوها برشته بشه اگه هم تمایل  دارید آبدارتر میگو ها را میل کنید بعد از 10 دقیقه میگو ها را از فر درآورده و میل کنید.نوش جان...pegah 


۶ نظر: