۱۳۹۲ مرداد ۲۲, سه‌شنبه

کتلت شیرازی



کتلت شیرازی

امروز مهمون دستپخت خوشمزه نرگس خانم هستیم ... در واقع نرگس خانم یکی از اون شیرازیهای اصیل اصیل است که با دقت خیلی زیاد یکی از معروفترین کتلتهای شیراز را رونمایی میکنه .این دستور سنتی و اصیل تهیه این کتلت است امیدوارم درست کنید و مثل من ازش لذت ببرید.



سیب زمینی 500 گرم آبپز شده
پیاز 1 عدد بزرگ
آرد سو خاری به اندازه لازم
ادویه کاری و زردچوبه به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم

ابتدا سیب زمینی های پخته شده را رنده می کنیم و پیاز را هم رنده کرده و آبش را می گیریم و به سیب زمینی اضافه می کنیم . و آرد سوخاری را به اندازه ایی اضافه می کنیم تا مواد کتلت به دست نچسبد. و ادویه و نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم .
بعد از مواد کمی برداشته و توی دست فرم دوکی شکل می دهیم و وسط آنرا یه سوراخ می کنیم (مانند تصویر). و توی روغن زیاد و داغ سرخ می کنیم.

نکته: جالب بدونید این کتلت نیازی به تخم مرغ نداره .

نکته: حتما روغن باید زیاد باشه تا کتلت شکل خوبی به خودش بگیره.

نکته: بعد از سرخ کردن کتلتها آنها را روی هم نگذارید چون خمیر می شود.

نکته: از هر نوع ادویه مخصوص دیگه ایی که تمایل دارید.هم می توانید اضافه کنید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر