ه‍.ش. ۱۳۹۲ مرداد ۲۲, سه‌شنبه

املت مرغ و سیب زمینی


املت مرغ و سیب زمینی

فیله مرغ 2 تکه (به اندازه بند انگشت خرد شده )
سیب زمینی 1 عدد متوسط و نگینی خرد شده
پیاز 1 عدد متوسط و خلالی خرد شده
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
تخم مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران 1 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده برای تزئین
ابتدا فیله های خرد شده را با آبلیمو و زعفران و نمک و فلفل مزه دار کنید و بگذارید درون یخچال تا به مدت 2 تا 3 ساعت بماند.
حالا سیب زمینی ها را توی روغن سرخ کنید و به کناری بگذارید.
پیاز های خلال شده را توی روغن سرخ کنید تا نرم و سبک شود
بعد فیله های مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ فیله ها تغییر کند و سفید شود و بعد گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید . ( اگر فیله ها را نگینی خرد کنید نیازی نیست درب ماهیتابه را ببندید تا مغز پخت شود چون در حین تفت دادن با پیاز ، مرغها می پزند ولی اگر فیله ها را بزرگتر تکه کردید می توانید درب ماهیتابه را بگذارید تا به مدت 15 دقیقه فیله ها مغز پخت شوند . بعد درب ماهیتابه را برداشته و حرارت را زیاد کنید تا آب اضافی درون ماهیتابه تبخیر شود .)
و در پایان سیب زمینی های سرخ شده را هم اضافه کنید.
در یک کاسه تخم مرغها را با چنگال خوب هم بزنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید و روی مواد درون ماهیتابه بریزید و کمی مواد را هم بزنید تا تخم مرغها یکنواخت در سطح ماهیتابه پهن شوند . درب ماهیتابه را گذاشته و همین که تخم مرغها بسته شدند املت را در ظرفی کشیده و با جعفری خرد شده روی آنرا تزئین کنید و بعد نوش جان کنید...............pegah

۲ نظر:

  1. منم این غذا رو درست می کنم و خیلییییییی دوست داریم
    خیلی خوشرنگ شده خانومی

    پاسخحذف