۱۳۹۲ مرداد ۱۸, جمعه

بسکویت رنگارنگ




بسکویت رنگارنگ

آرد 320 گرم
شکر 130 گرم
کره 100 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق مربا خوری 
رنگهای مجاز خوراکی به مقدار لازم
ابتدا شکر و کره را با همزن برقی بزنید و وانیل را هم اضافه کنید خوب هم بزنید تا نرم و سبک شود. بعد یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید یعنی اولین تخم مرغ را توی مایه انداخته و خوب هم بزنید و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید و باز هم خوب هم بزنید..
حالا در یک ظرف آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد الک کنید و به مایه تخم مرغ اضافه کنید تا خمیری حاصل بشه که به دست نچسبد. نیاز به زیاد ورز داده خمیر نیست.

خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.

به قسمت اول کمی پودر کاکائو اضافه کنید و کمی ورز دهید تا کاملا قهوه ایی شود. 

به قسمت دوم کمی رنگ آبی اضافه کنید و باز کمی ورز دهید تا خمیرتان کاملا به رنگ آبی دربیاد .

به قسمت سوم کمی رنگ قرمز و به قسمت چهارم هم کمی رنگ سبز اضافه کنید .
حالا تمام خمیر ها را در یک کیسه فریزر جدا از هم بگذارید. و خمیر ها را داخل یخچال گذاشته تا به مدت 1 ساعت استراحت کند.

بعد از پایان استراحت خمیر قرمز را بین دو تا پلاستیک فریزر یا کاغذ روغنی با وردنه باز کنید تا پهن شود و به اندازه 2 میلی متر برسد. حالا این خمیر را به کناری بگذارید.

خمیر سبز را هم بین دو پلاستیک با وردنه باز کنید و وقتی خوب پهن شد روی خمیر قرمز قرار دهید.

خمیر آبی را هم با وردنه باز کنید و وقتی خوب پهن شد روی خمیر سبز قرار دهید.

ولی خمیر کاکائویی را با وردنه باز نکنید... کمی آنرا رول کنید تا به اندازه ارتفاع بقیه خمیرها برسد و بعد خمیر رول شده را روی لبه خمیرهای روی هم قرار داده شده بگذارید. و بوسیله پلاستیک فریزر آنها را رول کنید.
وقتی خمیرها را رول کردید با یک چاقوی تیز یا یک نخ نازک آنرا برش بزنید (برای درک بهتر از توضیح به تصاویر مرحله به مرحله مراجعه کنید. )

حالا فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

شیرینی های برش خورده را کف سینی با کمی فاصله بچینید .

سینی فر را درون فر گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد شیرینی ها را بپزید.

بعد از پخت روی پنجره سیمی گذاشته تا خنک شوند و با شیر یا قهوه و چای و ..... نوش جان کنید.......pegah

نکته: میزان پر رنگی و کم رنگی خمیر بسته به مقدار رنگ خوراکی ای دارد که در خمیر می ریزید. من از رنگ کمتری استفاده کردم برای همین رنگهای روشن تری بدست آمد.

نکته: می تونید خمیرهای پهن شده و روی هم قرار گرفته را با یک چاقوی تیز به شکل مستطیل برش بزنید و لبه های آن را میزون کنید و بعد شروع به پیچیدن کنید.





۲ نظر:

  1. سلام پگاه جون خسته نباشی عزیزم.یه سوال دارم این مواد واسه تهیه چند تا دونه بیسکوییت؟ من 50 تا دونه می خوام درست کنم...اگه لطف کنی توضیح بدی ممنون میشم....

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام شینا جون ببخشید دیر جواب دادم عزیزم چند وقتی نبودم در مورد سوالت گلم حدود 30 تا بسکویت داد فکر کنم باید مواد را دو برابر کنی تا به اندازه مورد نظرت برسه <3

      حذف