۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

شربت بار



شربت بار

در واقع شربت بار به مخلوط قوام آمده شکر و آب می گن که با درجه پخت متفاوت برای کاربردهای متفاوت در شیرینی ها و ... بکار می رود.

مواد لازم : 

شکر 500 گرم
آب 250 میلی لیتر ( 1 پیمانه )
جوهر لیمو 1/2قاشق چایخوری
گلاب 1/4 پیمانه
محلول زعفران 1 قاشق سوپ خوری غلیظ
شکر و آب را توی قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و کمی هم بزنید تا شکر در آب حل شود و بعد گلاب را هم اضافه کنید .


وقتی آب و شکر جوش آمد دیگه هم نزنید و زیر حرارت را کم کنید و بگذارید تا با قل های ریز شربت غلیظ شود و به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد


بعد جوهر لیمو را توی 1 قاشق سوپخوری آب حل کنید و به مایع در حال جوش اضافه کنید .و بعد هم زعفران را بیفزایید و بگذارید چند جوش بزند و از روی حرارت بردارید ....pegah 

در واقع دمای برداشتن شربت از روی حرارت باید 110 درجه باشه و دمای شربتی که قرار است زولبیا و یا بامیه و یا گوش فیل و ... را توش قرار دهید باید 70 درجه باشه ( یعنی گرم باشه نه داغ )
برای اینکه بدونید شربت قوام پیدا کرده مقداری از شربت را با قاشق بردارید و قاشق را برگردانید باید قطره آخری که از قاشق می چکد ...کش دار باشه....

نکته: شربت زولبیا باید غلیظ باشه در غیر اینصورت زولبیا توی شربت رقیق خمیر میشود...

نکته: شربت گوشفیل باید رقیق باشه ...

نکته: بعضی ها توی شربت بار از پودر کف دریا استفاده می کنند که این پودر باعث میشه شربت زلال تری داشته باشید..ستفاده می کنند که این پودر باعث میشه شربت زلال تری داشته باشید...

۶ نظر:

  1. Be jaye Johar limo chi mishe ezafe kaed?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بجای جوهر لیمو می تونید از آب لیمو تازه استفاده کنید به اندازه 1 قاشق مربا خوری یا 1 قاشق چایخوری و نصفی .....

      حذف
  2. mishe kare jaye roghan jamed edtefade kard

    پاسخحذف
  3. کره بامیه را سفت میکنه می تونید از روغن مایع استفاده کنید :)

    پاسخحذف
  4. شربت بامیه چطور؟ باید غلیظ باشه ؟

    پاسخحذف