۱۳۹۲ شهریور ۹, شنبه

کاسه نان پر شده با خوراک گوشت تند



کاسه نان پر شده با خوراک گوشت تند

گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
گوجه ریز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ایی سبز ریز خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سیر ریز خرد شده 1 حبه
سس  فلفل قرمز تند 1 قاشق غذاخوری
ادویه گوشت و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین :
تخم خرفه به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری



بعد از اینکه خمیر را تهیه کردید از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه به ضخامت 2 میلی متر باز کنید و با کاتر دایره آنرا برش بزنید و دوباره با یک کاتر دایره کوچکتر خمیر را باز برش بزنید . اگه هم کاتر دایره در دسترس ندارید یک نعلبکی را روی خمیر قرار دهید و دورتا دور آنرا ببرید و بعد از یک وسیله دایره دیگه از نعلبکی کوچکتر است دوباره خمیر را برش بزنید. به این روش شما یک سطح گرد دارید که کوچک است و یک حلقه خمیر دارید که بزرگتر است. 
حالا حلقه حاصل را به صورت 8 انگلیسی یه پیچ بدهید و بعد دوتا سر حلقه ایی را روی هم گذاشته  و این حلقه گرد شده را روی خمیر دایره ای شکل قرار دهید. ( می خوایم یه زیر از خمیر داشته باشیم و حلقه مانند دیواره کاسه عمل می کنه :) )
وسط کاسه را با چاقو سوراخهایی ایجاد کنید تا در هنگام پخت پف نکنه .
و به همین صورت کاسه هایی از خمیر درست کنید.
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کاسه ها را توی ظرف فر چرب شده بگذارید و روی آنرا با یک پارچه تمیز بپوشانید تا به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
حالادر یک کاسه زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید و با برس روی همه نانهای کاسه ای را به تخم مرغ آغشته کنید . و بعد روی نانها در صورت تمایل سیاهدانه یا تخم خرفه و یا کنجد بپاشید.
نانها را بگذارید درون فر تا به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی نانها برشته شود بپزید.
برای تهیه مواد میانی :
پیاز ریز خرد شده را توی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود و بعد ادویه ها و سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و یکم تفت دهید . 
گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه خوب تفت دهید تا گوشت کمی بپزد و بعد هم گوجه و فلفل دلمه ایی را اضافه کنید و زیر حرارت را کم کنید تا مواد با هم خوب بپزند و در آخر هم نمک و فلفل قرمز و سس تند فلفل را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. مواد گوشتی هر چی کم روغن تر و خشکتر باشه بهتر است .
همینکه نانها را از فر درآوردید مواد گوشتی را توی نانها بریزید و سرو کنید.نوش جان....pegah
نکته: می تونید مواد گوشتی آماده شده را توی کاسه های خمیر که هنوز نپختید بریزید و بعد توی فر بگذارید تا با هم بپزند ولی اینجوری مواد گوشتی رنگشون کمی تیره میشه .
نکته: اگه مواد گوشتی را از قبل درست کردید و سرد شده آنرا دوباره گرم کنید یا می تونید مواد گوشتی را روی نانهای آماده شده بریزید و بعد دوباره به مدت 5 دقیقه توی فر بگذارید تا داغ شود
نکته: از پنیر پیتزا هم می تونید برای روی مواد گوشتی استفاده کنید.

۷ نظر:

  1. پگاه جان دستت بی بلا خیلی شیک و خوشمزه.نوش جان خود و خانواده محترمتون امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فداتون بشم نسرین عزیز ممنونم از تعریفتون منم همین آرزوی متقابل را برای شما دارم همیشه موفق باشید :)

      حذف
  2. پگاه عزیز،
    ممنون از آموزش های عالی و کاملتون.
    آیا میشه این خمیرهایی رو که آموزش دادید رو در مایکروفر هم پخت؟ اگر میشه ابن کار رو انجام داد، لطفا" درجه و زمانش رو هم بفرمایید.
    با سپاس
    فرناز

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. از اینهمه لطفی که نسبت به من دارید سپاسگذارم فرناز جون ... :) راستش تا به حال توی مایکرو فر نان نپختم عزیزم ولی مطمئنا میشه توی مایکرو فر نان پخت ببخشید که در این زمینه نمی تونم کمکی کنم :)

      حذف
  3. خییییییییییلی عالی بود حتما برای شوهرم درست میکنم


    من به آشپزی اصلا علاقه ای ندارم اما چند وقتی هست فقط فقط میخوام به خاطر شوهرم بهترین خوارکی ها را درست می کنم دستت درد نکنه پگاه خانم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم دریا جون نوش جونت باشه منم به عشق شوهرم و پسر کوچولوم آشپزی می کنم همیشه موفق باشید .

      حذف
  4. Shoma az Che peimanehi estefade mikonid , 250 ml

    پاسخحذف