۱۳۹۲ مهر ۱۰, چهارشنبه

تاکوی مرغ تند

تاکوی مرغ تند

فیله مرغ 200 گرم
فلفل دلمه ایی سبز 1 عدد کوچک و خلال شده
پیاز 1 عدد متوسط و خلال شده
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد خلال شده
فلفل سبز تند 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
سس تند گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
ادویه تاکو به میزان لازم
کاهو خیار و گوجه برای تزئین

خوب اگه خارج از ایران هستید و نان تورتیلا آماده در دسترس دارید که هیچ ولی اگه به نان تورتیلا دسترسی ندارید می تونید این نان را طبق روشهای گفته شده در زیر درست کنید :



حالا فیله های مرغ را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید و توی روغن داغ سرخ کنید و روی آن ادویه تاکو ( دستورش در زیر آمده ) بریزید و به مدت 5 تا 8 دقیقه مدام تفت دهید تا فیله ها خوب بپزند بعد پیاز خلال شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا پیازها نرم و سبک شوند.
حالا فلفل دلمه ایی و گوجه و فلفل سبز تند را هم اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید و بعد رب گوجه و سس تند گوجه را هم اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه دیگر تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
حالا توی نانها را با این مواد پر کنید و روی تاکو را با کاهو و گوجه و خیار خرد شده تزئین کنید.نوش جان ....pegah

طرز تهیه ادویه تاکو :

پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
فلفل قرمز تند 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل پاپریکا ( نوعی فلفل دلمه ایی ) 1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل Cayenne pepper 1 قاشق مربا خوری ( در صورت در دسترس نبودن فلفل قرمز استفاده کنید. ) ( نوعی فلفل قرمز کوچک )
پودر زیره 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری

همه مواد را با هم مخلوط کنید. 



۲ نظر:

  1. به نظر درست کردن این غذا هم سخته هم مدت زیادی زمان میبره

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مهرناز عزیز بله حق با شماست و کمی وقت گیر است البته برای ما که تو ایران این نان را نداریم چون توی خارج از ایران این نونها را به صورت بسته بندی میشه تهیه کرد شما هم اگه از مرغ تند مکزیکی خوشتون میاد می تونید با انواع نانهایی که خودمون داریم این غذا رو درست کنید و لذت ببرید.

      حذف