ه‍.ش. ۱۳۹۲ آبان ۳, جمعه

قلقلی برنجی

قلقلی برنجی

فکر درست کردن این قلقلی به خاطر پسرم بود که برنج را دوست نداره یا اینکه دوست داره فقط برنج را خالی بخوره ...واسه همین من  برنج را با گوشت مخلوط کردم تا هم برنج رو خورده باشه و هم اینکه عاشق قلقلی است و پرتئین بدنش تامین شده باشه .....

گوشت چرخکرده 300 گرم
برنج پخته شده 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد کوچک
ترخون خشک یا تازه 2 قاشق غذا خوری
آب 2 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
زردچوبه و ادویه گوشت و پودر لیمو عمانی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا گوشت چرخکرده را با برنج توی مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید . بعد تخم مرغ و پیاز رنده شده و آب گرفته را همراه با ادویه ها و نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید.
حالا از مواد گوشتی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید .
در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و قلقلی ها را توی آن سرخ کنید.
بعد در همان ماهیتابه رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و به اندازه 2 لیوان آب اضافه کنید . (میزان غلظت این سس بسته به ذائقه شما دارد ، من کمی آبدار سس را درست کردم ).
حالا روی سس به اندازه 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی و کمی نمک بریزید و ترخون را هم اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاد ...بعد قلقلی ها را هم اضافه کنید و درب ظرف گذاشته و زیر حرارت را کم کنید تا جابیفته .....بعد از آماده شدن نوش جان کنید....pegah

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر