۱۳۹۲ مهر ۱۴, یکشنبه

کباب ترش



کباب ترش

اینم یکی از کبابهای خیلی خیلی خوشمزه است که با کته و اشپل ( خاویار شور ماهی سفید )و کره و سماق و باقالی مازندرانی و البته پیاز و بقیه مخلفات....... واقعاااااااا طعم بی نظیری داره ... pegah

گوشت راسته کبابی 300 گرم ( برای دو نفر )
گردوی آسیاب شده 50 تا 60 گرم یا حدود 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد متوسط و خلال شده
رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری
سبزی محلی ( چوچاق و خالواش ) 2 قاشق غذاخوری البته اگه سبزی محلی در دسترس نیست می تونید از نعنا و هر سبزی معطر دیگه ایی هم استفاده کنید.
روغن مایع یا کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گوجه به تعداد موردنظر

ابتدا گوشت را به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید.

پیاز و گردو و رب انار و سبزی محلی و فلفل سیاه و روغن را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا گوشت به همه مواد آغشته بشه و بعد سر ظرف را ببندید و بگذارید توی یخچال تا به مدت یک شبانه روز توی یخچال بمونه و گوشت حسابی مزه دار بشه.

حالا وقتشه که منقل را راه بندازید  

بعد موقعی که می خواهید گوشت را به سیخ بکشید نمک را اضافه کنید و گوشت و گوجه را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید .. فقط برای اینکه کباب خوشمزه ایی داشته باشید و کباب نسوزه ترجیحاااا کباب را آبدار از روی حرارت بردارید چون وجود گردو و سبزی خیلی زود باعث میشه کباب بسوزه و بعد نوش جان کنید...pegah

نکته: بعضی ها از مخلوط جعفری و نعنا و گشنیز هم توی این کباب استفاده می کنند ولی به صورت سنتی باید از سبزیهای محلی استفاده بشه 

نکته: برای اینکه کباب زود نسوزه من کمی بهش روغن مایع اضافه کردم شما می تونید موقع کباب کردن گوشت کره را آب کنید و روی گوشت بمالید تا گوشت زود نسوزد.

۶ نظر:

  1. وای ی ی ی دلم ضعف رفتتتتتتتتتتتتتتتتتت

    پاسخحذف
  2. ببخشید این غذا رو توی فر هم میشه درست کرد؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله می تونید تو فر هم بپزید فقط هر از گاهی درب فر را باز کنید و روی کبابها را با کره آب شده یا روغن رومال کنید تا خشک نشه :)

      حذف
  3. agha mahshary be khoda in chelo kabab mikhoram be vojude in hamvatanay ke takan vaghteshunro mizaram ta kesani mesle man dar jahaye ke nemishe hata atish dros az vojude in ghazahaye khodam lezat bebaran age daste mane nomratun 20 va hamishe khoda negahdaretun base

    پاسخحذف