۱۳۹۲ مهر ۱۶, سه‌شنبه

نان خامه ایی


نان خامه ایی

کره 100 گرم
آرد 250 گرم
آب 400 میلی لیتر 
تخم مرغ 5 عدد
وانیل نوک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته به میزان لازم



البته مدتها پیش این دستور رو توی فیس بوک گذاشته بوم و الان به وبلاگ اضافه کردم  واقعااا دستور عالی و بی نقصی است امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.

آب و کره را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود و به جوش بیاید و آرد را یکباره به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید و تا زمانی که خمیر از ظرف جدا شود باید هم بزنید ولی بعد از اینکه خمیر جدا شد زیاد هم نزنید چون به روغن میفته و خمیر کیفیت خودش را از دست می ده.
بگذارید تا خمیر کمی خنک شود . حالا تخم مرغها را درون یک کاسه با چنگال خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شود .

در این مرحله فر را روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید .

خمیر را توی کاسه همزن بگذارید و همزن را روشن کنید و تخم مرغها را کم کم در چندین مرحله مثلا 5 مرحله به خمیر اضافه کنید بطوریکه کمی تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید (مهم ) حتما باید تخم مرغ خوب به خورد خمیر بره بعد مقداری دیگر از تخم مرغ اضافه کنید. وانیل را هم در همین مرحله اضافه کنید.

من کف سینی فر را کاغذ روغنی گذاشتم البته اگه کاغذ روغنی هم نگذارید موردی پیش نمیاد.حالا یه قیف با ماسوره کنگره داره انتخاب کنید و توی آنرا با خمیر نان خامه ایی پر کنید .و روی سینی شکوفه بزنید یا بصورت نواری روی سینی فر بریزید.

بعد بگذارید درون فر تا به مدت 20 تا 25 دقیقه نانها بپزد و روی آن طلایی شود . توجه کنید که روی نانها باید پخته و سفت و توی نانها باید خالی باشه .

حالا از خامه فرم گرفته وسط نانها را پر کنید و روی نانهای خامه ایی را با پودر قند تزئین کنید و نوش جان کنید ........pegah

نکته: بعضی ها از بیکینگ پودر به میزان 1/4 قاشق چایخوری در این دستور استفاده می کنند ولی اگه موقع اضافه کردن تخم مرغ خوب و با دقت و یواش یواش اضافه کنید که وسط خمیرتان حباب ایجاد بشه نیازی نیست که از بیکینگ پودر استفاده کنید من استفاده نکردم و خمیرم هم خوب درآمد.

نکته: خامه فرم گرفته را می تونید از قنادی ها و یا از سوپر مارکتهای بزرگ تهیه کنید . خوشبختانه محصولات کاله خامه فرم گرفته شیرین را هم تولید کرده. که کافیه توی ظرف شیشه ای بریزید و با دور کم هم زن به صورت دورانی هم بزنید تا فرم بگیره.(من از خامه آماده استفاده کردم.)


نکته : در صورتی که نتونستید خامه فرم گرفته تهیه کنید خامه صبحانه را توی فریزر بگذارید تا نیمه یخ بزند و بعد از فریزر درآورده و به ازای هر 200 میلی لیتر خامه 4 قاشق غذا خوری پودر قند و 1/8 قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید . حالا با دور کم همزن بزنید به صورت دورانی تا خامه فرم بگیره البته می تونید توی یه کاسه بزرگ آب یخ تهیه کنید و ظرف خامه را درون آن گذاشته و با همزن بزنید چون هرچی جای خامه خنک تر باشه زودتر فرم میگیره .

نکته: حتما حتما حتما (خیلی تاکیدی) تخم مرغها را کم کم به خمیر اضافه کنید و بگذارید تا خوب به خورد خمیر بره بعد دوباره تخم مرغ اضافه کنید.
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر