کیک کشمشی کره ای
این کیک از دسته کیک های کره ای است و بافت سبک و خوشمزه ای داره ... راستش این اولین کیکی است که درست کردم و روش تزئین خاصی نداره... اونم چون خیلی عجله ای و برای دست خالی نرفتن پیش یک دوست عزیز درست شده .. و باور کنید برای اولین بار عکس گرفتن ازکیک فقط 10 دقیقه وقتمو گرفت .... ولی باید اعتراف کنم برعکس ظاهر ساده اش طعم خیلی خوبی داره ... :)))
یه نکته مهم برای تهیه کیک های کره ایی اینه که همیشه مواد را به دمای محیط برسونید تا کیفیت و بافت کیک بهتری داشته باشید..... پس همیشه از 30 دقیقه تا 1 ساعت قبل مواد کیک را به دمای محیط برسونید....pegah
آرد 190 گرم
شکر 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کره 180 گرم
شیر 40 میلی لیتر ( 1/4 پیمانه )
وانیل 1/6 قاشق چایخوری
کشمش 100 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوری
برای تزئین:
ترافل های رنگی
پودر قند
============================================
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بندازید و یا با کره نرم شده چرب کنید.
حالا کره و شکر و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شود.
تخم مرغ اول را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شود و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید و وقتی که خوب به خورد مواد رفت تخم مرغ سوم را بیفزایید و این یکی را هم خوب با بقیه مواد مخلوط کنید و در انتها شیر را اضافه کنید .
در آخر کیک را توی فر گذاشته تا به مدت 45 تا 1 ساعت یا تا زمانی که یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاد توی فر بپزه ... از آنجایی که دمای فرها با هم فرق می کنه بعد از 25 دقیقه هر بار کیک را چک کنید تا نسوزه :)
در پایان هم با هر کرمی که دوست دارید و یا با خامه فرم گرفته یا مثل من با پودر قند و ترافل های رنگی آنرا تزئین کنید.
در پایان هم با هر کرمی که دوست دارید و یا با خامه فرم گرفته یا مثل من با پودر قند و ترافل های رنگی آنرا تزئین کنید.
عکسات رو خیلی دوست دارم پگاه جان ، روشن و خوردنیییییییییی
پاسخحذففدات عزیزم خیلی لطف داری رزی جون هنرمند <3
حذفبسیار عالی پگاه جلن,مرسی
پاسخحذفsalam mishe in cako ba roghan ham pokht?rasti mamnoun misham age vahedaro be peymane ham benevisid,pirouz bashid
پاسخحذف