ه‍.ش. ۱۳۹۲ آبان ۲, پنجشنبه

کیک کشمشی



کیک کشمشی کره ای

این کیک از دسته کیک های کره ای است و بافت سبک و خوشمزه ای داره ... راستش این اولین کیکی است که درست کردم و روش تزئین خاصی نداره... اونم چون خیلی عجله ای و برای دست خالی نرفتن  پیش  یک دوست عزیز درست شده  .. و باور کنید برای اولین بار عکس گرفتن ازکیک  فقط 10 دقیقه وقتمو گرفت .... ولی باید اعتراف کنم برعکس ظاهر ساده اش طعم خیلی خوبی داره  ... :)))

یه نکته مهم برای تهیه کیک های کره ایی اینه که همیشه مواد را به دمای محیط برسونید تا کیفیت و بافت کیک بهتری داشته باشید..... پس همیشه از 30 دقیقه تا 1 ساعت قبل مواد کیک را به دمای محیط برسونید....pegah


آرد 190 گرم 
شکر 190 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کره 180 گرم
شیر 40 میلی لیتر ( 1/4 پیمانه )
وانیل 1/6 قاشق چایخوری
کشمش 100 گرم 
آرد 1 قاشق غذاخوری

برای تزئین:

ترافل های رنگی 
پودر قند 
                                ============================================

ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کف قالب 23 سانتی متری را کاغذ روغنی بندازید و یا با کره نرم شده چرب کنید.
حالا کره و شکر و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا نرم و لطیف شود. 
تخم مرغ اول را به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مواد مخلوط شود و بعد تخم مرغ دوم را اضافه کنید و وقتی که خوب به خورد مواد رفت تخم مرغ سوم را بیفزایید و این یکی را هم خوب با بقیه مواد مخلوط کنید و در انتها شیر را اضافه کنید .
در یک کاسه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه تخم مرغ اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا آرد با مواد خوب مخلوط بشه ... یک قاشق آرد را توی کشمش ها بریزید و خوب تکان دهید تا همه کشمشها به آرد  آغشته شوند.
بعد کشمشها را هم به مایه کیک اضافه کنید و یکم هم بزنید .

در آخر کیک را توی فر گذاشته تا به مدت 45 تا 1 ساعت  یا تا زمانی که یک خلال دندان را توی کیک فرو کنید و تمیز بیرون بیاد توی فر بپزه ... از آنجایی که دمای فرها با هم فرق می کنه بعد از 25 دقیقه هر بار کیک را چک کنید تا نسوزه :)

در پایان هم با هر کرمی که دوست دارید و یا با خامه فرم گرفته یا مثل من با پودر قند و ترافل های رنگی آنرا تزئین کنید.

۴ نظر:

  1. عکسات رو خیلی دوست دارم پگاه جان ، روشن و خوردنیییییییییی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فدات عزیزم خیلی لطف داری رزی جون هنرمند <3

      حذف
  2. بسیار عالی پگاه جلن,مرسی

    پاسخحذف
  3. salam mishe in cako ba roghan ham pokht?rasti mamnoun misham age vahedaro be peymane ham benevisid,pirouz bashid

    پاسخحذف