۱۳۹۲ مهر ۱۰, چهارشنبه

چیپس تورتیلای ذرت با سس سالسا



 چیپس تورتیلای ذرت با سس سالسا

آرد ذرت 2 (masa flour )پیمانه( که بهتر است سفید باشه ) 
آب داغ یا شیر داغ 1 پیمانه ( مقدار آن تقریبی است ) 
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری 

در تورتیلای کلاسیک از نمک و روغن مایع استفاده نمی شه ولی بعضی ها در دستور تورتیلای کلاسیک با ریختن این مواد بافت آنرا را کمی نرم تر می کنند . چون بافت تورتیلا با آرد ذرت بسیار سفت و شکننده است .و واقعا فرم دادن به آن به مهارت شما بستگی داره. 
اول نمک و آرد و روغن را با هم مخلوط کنید و بعد شیر داغ ( آب داغ ) را کم کم به آن اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد . بعد خمیر را درون پلاستیک گذاشته و در دمای محیط به مدت 30 دقیقه به آن استراحت دهید. 
بعد خمیر را به گلوله هایی اندازه نارنگی تقسیم کنید و با وردنه خوب باز کنید تا ضخامت آن 2 میلی متر شود و بعد اگه قالب گرد 15 تا 25 سانتی متری داشتید و یا با بشقاب و... آنرا قالب بزنید . 
در آخر هم خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد در روغن فراوان سرخ کنید تا حسابی برشته شود.

برای تهیه سس سالسا : 

گوجه فرنگی تازه و سفت و متوسط 5 عدد 
فلفل تند ژلاپینو ( یا فلفل سبز تند ) 2 عدد
سیر ریز خرد شده یا رنده شده 1 قاشق چایخوری
پیازچه 2 عدد متوسط
پیاز 1 عدد کوچک
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

همه مواد را ریز خرد کنید و با آب لیمو ترش تازه مخلوط کنید و با چیپس تورتیلا میل کنید ... pegah 

نکته: سس سالسا انواع متفاوتی داره و بعضی ها داخل این سس از فلفل دلمه ایی هم استفاده می کنند 
نکته: می توانید این مواد را توی مخلوط کن ریخته و میکس کنید و بعد با چیپس استفاده کنید.




۲ نظر:

  1. عزیزم این چیپس رو توی فر هم میشه درست کرد مثل کراکر؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله می تونید ولی در اصل باید تو روغن داغ سرخ بسه :)

      حذف