ادویه پلو با مرغ
امروز هوس کردم حسابی گرمای ادویه ها رابه خونه بیارم برای همین همه ادویه های خوشمزه را توی آب مرغ ریختم و یه غذای خوشمزه درست کردم می تونید همراه غذا از ماست استفاده کنید تا گرمای ادویه و سردی ماست با هم خنثی بشه .... خوب قدیمیا اینجوری می گن من هم بهش اعتقاد دارم .... :)
برنج 3 پیمانه پلو پز
مرغ 3 تکه
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
برگ بو 3 عدد
دانه فلفل سیاه 6 عدد
ادویه مرغ و ادویه کاری و زردچوبه و پودر لیمو عمانی به میزان لازم ( بهتر است از هر کدام 1 قاشق چایخوری باشه )
پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری ( بسته به ذائقه اتون می تونه کم یا زیاد باشه )
محلول زعفران غلیظ 2 قاشق غذاخوری
آب 2 لیوان
جعفری تازه و خرد شده برای تزئین
ابتدا برنج را به مدت 2 ساعت بدون نمک بخیسانید.
حالا مرغ را با پیاز ریز خرد شده و همه ادویه ها و نمک و فلفل و برگ بو و دانه های درسته فلفل سیاه و آب بگذارید تا نیم پز شود .
مرغها را بعد از نیم پز شده از توی آب مرغ درآورده و به کناری بگذارید.
آب برنج را دور بریزید و برنج را به آب مرغ اضافه کنید مقدار نمک غذا را میزان کنید توجه کنید که برنج بدون نمک است .
قبل از اضافه کردن محلول زعفران مقداری از آب مرغ را بردارید و بعد محلول زعفران را اضافه کنید ...در کل میزان آب مرغ و زعفران باید به اندازه ایی باشد که فقط روی برنج را بپوشاند اگه آب مرغ زیاد تر است مقدارش را کم کنید و اگه آب مرغ کم است کمی آبجوش به آن اضافه کنید.
بعد مرغها را روی برنج بگذارید و درب دیگ را ببندید و زیر حرارت را کم کنید تا همه آب مرغ به خورد برنج بره بعد درب دیگ را برداشته برنج ها را به شکل گنبد مانند از اطراف دیگ جمع کنید. و دم کنی را روی برنج قرار داده و بگذارید تا برنج دم بکشه و بعد در ظرف سرو کشیده وبا جعفری خرد شده روی آنرا تزئین کنید و نوش جان کنید....... pegah
نکته: اگه وسطهای دم کشیدن برنج احساس کردید برنج خشک است کمی آب جوش به آن اضافه کنید. و برنج را زیر و رو کنید تا به صورت یکنواخت دم بکشه . در کل درست کردن برنج های دمی شکل با برنجهای محلی ایران کمی مشکلتر از برنج های پاکستانی و هندی است . دقت کنید تا برنجتان شله نشه :)
KHELI ALII AST DASTE SHOMA DARD NAKONE.
پاسخحذفخواهش می کنم :)
حذف