بالاخره بعد از یکماه ترشی زغال اخته من آمده خوردن شد و عکسشو براتون گذاشتم. البته من با زغال اخته هایی که سفت بودند این ترشی را درست کردم و برای خوشمزه شدنش از گلپر و دانه فلفل سیاه استفاده کردم ......
زغال اخته 500 گرم ( نیم کیلو )
سرکه به میزان لازم
دانه فلفل سیاه 1 قاشق غذاخوری
گلپر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
زغال اخته ها را بشویید و بگذارید تا خشک بشه.
بعد زغال اخته ها را توی شیشه تمیز و استریل شده بریزید.و به اندازه ایی که روی آنها پوشیده شود سرکه اضافه کنید.
حالا دانه های فلفل و نمک و گلپر هم اضافه کنید .
و درب شیشه را ببندید و توی یخچال نگه دارید تا بعد از 2 یا 3 هفته آماده خوردن بشه .... البته من بعد از یکماه سراغشون رفتم و دیدم آماده شدن :))))
وای دهنم آب افتاددددددددد پگاه جونی ، به به
پاسخحذفالهی عزیزم کاشکی اینجا بودی :)
حذف