کیک دو رنگ با رویه کرم پنیری
البته درست کردن این کیک کمی زمان بر است ولی ارزششو داره چون با کارهای دیگر شما متفاوت خواهد بود. در صورت تمایل با هر کرم دیگه ایی که اینجا می تونید انواع آنرا ببینید روی این کیک را تزئین کنید ولی من برای تزئین از کرم پنیری استفاده کردم .
مواد لازم برای کیک صورتی
آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
روغن 3/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
رنگ صورتی یا قرمز 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری یا( اسانس توت فرنگی به میزان لازم )
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 3 عدد
کاتر شیرینی به شکل دلخواه
=====================================
مواد لازم برای کیک ساده :
آرد 300 گرم
شکر 200 گرم
روغن مایع 3/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
تخم مرغ 4 عدد
=======================================
طرز تهیه کیک صورتی :
فر را روی 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود .
بعد روغن و شیر را اضافه کنید و باز هم بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید و در آخر رنگ صورتی یا قرمز را به مایه کیک اضافه کنید و با هم زن هم بزنید تا رنگ به صورت یکنواخت در کل مایه پخش شود.
یک قالب لوف و یا نان صبحانه را چرب کنید و مواد کیک صورتی را توی آن بریزید و بگذارید درون فر تا به مدت 45 تا 1 ساعت بپزد .
نکته: برای اطمینان از پخت کیک بعد از سپری شدن 20 دقیقه اول که نباید در فر را باز کرد ( چون پف کیک می خوابه ) یک خلال دندان در کیک فرو کنید اگه تمیز بیرون آمد کیک پخته است.
کیک پخته شده را روی پنجره سیمی گذاشته و بگذارید تا سرد شود.
بعد آنرا برش های 2 سانتی متری بزنیدو هر برش را با کاتر دلخواه کاتر بزنید. ( مانند تصویر )
=====================================
بعد از مرحله اول باید کیک ساده را درست کنید:
تخم مرغها و شکر و وانیل را با هم زن خوب هم بزنید .
بعد روغن و شیر را اضافه کنید و باز هم بزنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید . این مایه کیک را به کناری بگذارید .
در همان قالب لوفی که کیک صورتی را درست کردید . کیکهای کاتر خورده صورتی را ( من کاتر گل 6 پر زدم ) در وسط قالب لوف چسبیده به هم بچینید.
حالا مقداری از مواد کیک ساده را با قاشق کم کم به دو طرف خالی کیک صورتی بریزید و این کار را تا پایان مواد که روی سر کیک صورتی را بپوشاند ادامه دهید.
حالا قالب را بگذارید درون فر که با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن است . بپزد .از 45 دقیقه بیشتر طول میکشه تا کیک بپزه . بعد از گذشت 40 دقیقه در فر را باز کنید و مدام با یک خلال دندان چک کنید ببینید کیکتان پخته یا نه .در پایان هم با کرم پنیری و توت فرنگی روی کیک را تزیئن کنید.نوش جان...pegah
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر