ه‍.ش. ۱۳۹۲ مهر ۲۸, یکشنبه

املت اسپانیایی ( Spanish tortilla )



املت اسپانیایی (تورتیلای اسپانیایی )( Spanish tortilla)


یکی از خوشمزه ترین املت هاست که پیشنهاد می کنم درست کنید و پای ثابت خونه اتون میشه ... این دستوری که می گذارم براتون یه دستور سنتی تهیه این غذا است .... ولی می تونید سبزیجات دیگه مثل نخود فرنگی و گوجه و فلفل دلمه ایی هم بهش اضافه کنید که اون مدلی هم عالی میشه.... pegah

سیب زمینی خام 3 عدد بزرگ
تخم مرغ 3 عدد
پیاز خلال شده 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
زردچوبه در صورت تمایل 
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه خرد کنید ضخامت حلقه ها باید 2 تا 3 میلیمتر باشه .
بعد سیب زمینی ها را کمی توی روغن زیتون تفت بدید تا نرم بشه ( نمی خوایم سرخش کنیم فقط به اندازه ایی که نرم بشه کافیه. بعد از توی روغن درآورده و به کناری بگذارید .
حالا پیاز ها را هم توی روغن زیتون تفت بدید تا نرم و سبک بشه ( باز هم دقت کنید نمی خوایم سرخ و طلایی رنگ بشه فقط نرم بشه کافیه )
حالا پیازها را هم روی سیب زمینی ها بریزید و اجازه بدید تا خنک شوند.
تخم مرغها را توی کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید.
تخم مرغها را به پیاز و سیب زمینی سرد شده اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و اگه دوست دارید زردچوبه هم بزنید تا کمی رنگ بگیره ( توی دستور اصلی زردچوبه نیست )
بعد هم همه مواد را یواش هم بزنید تا سیب زمینی ها له نشن . و توی ماهیتابه روغن را داغ کنید و همه مواد املت را توی روغن بریزید.
درآخر هم هر دو طرف املت را توی روغن داغ سرخ کنید و بعد نوش جان کنید...pegah

نکته: می تونید بجای روغن زیتون از روغن مایع و هر روغن دیگه ایی هم استفاده کنید.

۲ نظر: