گوشت مخلوط گوساله و گوسفند 500 گرم
پیاز 1 عدد متوسط و رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه 3 عدد حلقه شده
اول گوشت را دو بار چرخ کنید که چسبندگی لازم را پیدا کنه.
سیخ های چوبی را توی آب به مدت 1 ساعت بخیسانید.
بعد آب پیاز رنده شده را دور بریزید .
گوشت و پیاز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید و مواد را بگذارید توی یخچال تا به مدت 1 ساعت بمانه .
بعد هم نمک را به مواد گوشت اضافه کنید و یه ورز دهید .
کنار دستتون یه کاسه آب بگذارید و دستتون را توی کاسه هر بار تر کنید و بعد از مواد گوشتی به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست کمی رول کنید و روی سیخ چوبی بگذارید و با دست مانند تصویر به آن فرم دهید.و سر و ته گوشت را روی سیخ محکم کنید.
کف قالب فر را چرب کنید و گوجه ها را توی ظرف بچینید. کبابها را هم روی گوجه ها بگذارید.
به اندازه 1/3 استکان آب توی ظرف فر( روی گوجه ها ) بریزید و درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا توی فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه بپزه و بعد گریل بالای فر را روشن کنید و فویل را از روی ظرف بردارید و اجازه دهید کبابها برشته شوند.
نکته: برای این از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده میشه که کبابها خشک نشن چون اگه گوشت گوساله به تنهایی استفاده بشه کباب خشک میشه :)
عالی بود مرسی پگاه عزیز!!!
پاسخحذفخواهش می کنم :)
حذف