ه‍.ش. ۱۳۹۲ آبان ۴, شنبه

پتاژ کدوحلوایی


پتاژ کدو حلوایی

کدوحلوایی 400 گرم نگینی خرد شده
سیب زمینی 1 عدد کوچک نگینی خرد شده
پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
آب مرغ 2 لیتر
ذرت شیرین 1/2 پیمانه
پیازچه 2 عدد ریز خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
لیموی تازه 1 عدد

ابتدا ذرت و کدوحلوایی  و سیب زمینی و پیاز و پیازچه را خرد کنید و توی دیگ بریزید.

بعد آب مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد بپزند .در آخر هم آبلیموی تازه را توی سوپ بریزید و بعد از یه جوش زدن از روی حرارت بردارید و سرو کنید .

می تونید سوپ را ساده سرو کنید یا اینکه مثل من همه مواد سوپ را با بلندر پوره کنید تا غلیظ شود و نوش جان کنید...... pegah

نکته: برای تهیه این پتاژ من پیاز را تفت ندادم  و بیشتر مواقع همین طور بدون تفت دادن  سوپ را درست می کنم . ولی شما اگه مایلید می تونید همه مواد را توی روغن کمی تفت بدید و بعد آب مرغ را به آن اضافه کرده و سوپ را بپزید.

۲ نظر:

  1. ممنون
    یک سوال مزش چجوریه؟ شیرین نمیشه؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نازخاتون عزیز راستش شانس آوردم کدو حلوایی که استفاده کردم زیاد شیرین نبود و تقریبا بی مزه بود برای همین این پتاژ شیرین نشد.

      حذف