ه‍.ش. ۱۳۹۲ مهر ۲۰, شنبه

قورمه سبزی

قورمه سبزی با لوبیا چیتی
 بعضی قورمه سبزی را  با لوبیا چشم بلبلی درست می کنن و بعضی هم با لوبیا قرمز و بعضی مثل من هم عاشق قورمه سبزی با لوبیا چیتی هستند. با چه لوبیا ای درست می کنید مهم نیست ، مهم اون عطر عالی شنبلیله و بوی محشر قورمه است که وقتی ما ایرانی ها درست می کنیم  هفت محل اونطرف تر  هم می ره پس نوش جونتون باشه و هیچ وقت درست کردن این غذای سنتی را فراموش نکنید حداقل تو خونه ما هفته ای یکبار درست میشه ..... pegah


گوشت با استخوان 400گرم
سبزی قورمه 500 گرم(350 گرم از تره و جعفری )(150 گرم از گشنیز و شنبلیله و اسفناج و شوید)
پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
لوبیا چیتی 70 گرم(از شب قبل خیس کنید)
نمک و فلفل به میزان لازم
زرد چوبه و پودر لیمو عمانی و ادویه گوشت از هر کدام 1 قاشق چایخوری
لیمو عمانی درسته 2 عدد


ابتدا سبزی های قورمه را سرخ کنید.




توی دیگ پیاز خرد شده را بریزید و سرخ کنید وقتی رنگ آن طلایی شد ادویه گوشت و زرد چوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی را اضافه کنید و کمی تفت بدهید ، حالا گوشت را اضافه کرده و با ادویه ها به مدت 2 دقیقه دیگر هم تفت بدهید و لوبیا هایی که شب قبل خیس کرده بودید را به گوشت اضافه کنید و سبزی سرخ شده و لیمو عمانی های درسته را هم بیفزایید . من همیشه از لیمو عمانی سیاه استفاده می کنم علاوه بر عطر عالی ای که داره نسبت به نوع زردش ترش تر است .



و در پایان 4 لیوان آب روی مواد درون دیگ ریخته و زیر گاز را زیاد کنید تا خورشت جوش بیاید بعد زیر گاز را کم کنید تا آرام آرام خورشت شما جا بیفته.

وقتی گوشت پخت نمک را به غذا اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خورشت را سرو کنید و با برنج نوش جان کنید ...........pegah



نکته : میزان لوبیای این غذا بسته به ذائقه شما دارد.

نکته: نگید روغنش زیاده ....قورمه باید روغن داشته باشه .

۱ نظر:

  1. salam .be nazar ke khoshmaze miyad.mitonid andaze peymane baraye har nafar befarmaeid

    پاسخحذف