۱۳۹۲ مهر ۱۷, چهارشنبه

پالمرز دارچینی


پالمرز دارچینی

خمیر هزارلا یا خمیر ورقه‌ای 500 گرم  (به فرانسوی: Pâte feuilletée) ، (به انگلیسی:Puff pastry) 
دارچین 2 قاشق غذا خوری
شکر دانه درشت 40 گرم
کره آبکرده سرد 30 گرم
شکر اضافی برای پوشش سطح کار

این نکته رو از روی تجربه براتون می نویسم و به نظر من مهمترین نکته در مورد کار کردن با خمیر هزار لا است که خمیر باید سرد باشه و خیلی تند و سریع مراحل کار با خمیر را انجام بدهید و نگذارید که خمیر گرم بشه چون کیفیتش را از دست می ده  یعنی آن لایه هایی که از این خمیر انتظار دارید بعد از پخت را نخواهید داشت و یا کم پف می کنه .... در صورتیکه دیدید خمیر گرم شده می تونید بگذارید توی یخچال و بعد از 15 دقیقه دوباره بقیه مراحل کارو انجام بدید علاوه بر این فرمی که به خمیر می دید می تونید به صورت گل رز هم خمیر را فرم بدید که توی پست بعد براتون خواهم گذاشت .....pegah

ابتدا روی سطح کارتان مقدار شکر بپاشید و خمیر هزارلا را روی شکر قرار داده و با وردنه خمیر را به ضخامت 3 میلی متر باز کرده و بعد بوسیله یک چاقوی تیز از خمیر باز شده ، مستطیلی به اندازه 40*20 ببرید.
در یک کاسه شکر را با دارچین خوب مخلوط کنید.
بعد کره را روی خمیر بمالید و روی خمیر را با شکر دارچینی بپوشانید.
حالا از هر طرف خمیر به اندازه 5 سانتی متر یک تا بزنید و روی آن شکر دارچینی بریزید و دوباره از هر طرف 5 سانتی متر دیگر تا بزنید تا به وسط خمیر برسید. ( برای بهتر متوجه شدن مراحل تصویری را دنبال کنید). 
در آخر هم تای اول را روی تای دوم قرار دهید .
حالا خمیر را در یک کاغذ روغنی بپیچید و در یخچال بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بماند. 
فر را روی 200 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید.
بعد با یک چاقوی تیز خمیر را به عرض 1/5 سانتی متر ببرید و در سینی فر بچینید.
سینی را توی فر گذاشته و تا زمانی که شیرینی ها طلایی رنگ شوند بگذارید بپزد معمولا 15 تا 20 دقیقه برای پختن زمان لازم دارد.بعد از آماده شدن در ظرف دلخواه بچینید و نوش جان کنید....pegah

نکته: خمیر هزارلا را می توانید از فروشگاهای قنادی تهیه کنید.
نکته: دمای فرها با هم متفاوت است پس بعد از گذشت 10 دقیقه چشم از شیرینی ها برندارید... بخاطر خودتون میگم :)

۲ نظر:

  1. اینقدر ساده و روان توضیح میدین، که آدم احساس میکنه شیرینی درست کردن، از پختن نیمرو هم آسونتره! ;-)
    زنده باشید <3

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم نرگس جون شما هم همیشه سلامت و شاد باشید گلم <3

      حذف