۱۳۹۲ آبان ۸, چهارشنبه

مربای انجیر



مربای انجیر

انجیر 1 کیلو
شکر 1 کیلو
آب 1/4 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری ( یا  آبلیمو تازه 1 قاشق مربا خوری )

ابتدا بوسیله چاقو کنار انجیرها را یه برش کوچک بزنید. این کار برای اینه که شهد یا گلاب یا.... توی انجیر بره .. شما می تونید برش نزنید.
بعد انجیر ها را توی ظرف لعابی  بچینید  و روش را با شکر بپوشانید و بگذارید تو یخچال تا به مدت 5 تا 6  ساعت بمونه بعد بگذارید روی حرارت و آب را اضافه کنید اجازه دهید مربا بجوشه. انجیر مقدار زیادی آب داره که مربا را شل می کنه نیازی به اضافه کردن آب زیاد به مربا نیست.
وقتی مربا قوام آمد و انجیر ها پختند جوهر لیمو یا  آب لیموی تازه را اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید. و بگذارید توی همان ظرف خنک بشه بعد توی یک شیشه تمیز و استریل بریزید و نوش جان کنید.... pegah

 نکته: برای اینکه ببینید مربا قوام لازم را پیدا کرده فقط کافیه یک لیوان آب کنار دست خود قرار دهید و هر بار مقدار کمی از آب مربا را توی آب بریزید اگه مربا توی آب پخش شد یعنی هنوز قوام لازم را پیدا نکرده و اگه مربا منسجم به ته لیوان آب رفت یعنی مربا قوام لازم را داره و باید از روی حرارت بردارید.
نکته: اگه انجیرها پخته بود و هنوز مربا قوام لازم را پیدا نکرده بود انجیرها را از شربت درآورده و بگذارید شربت بجوشد تا قوام لازم را پیدا کنه.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر