شکلات شیری یا تلخ 200 گرم
خامه 100 گرم
کره 50 گرم
پودر قند 120 گرم
این کرم یکی از خوشمزه ترین کرمها برای تزئین رو و داخل کیک است می تونید بجای خامه فرم گرفته از این کرم خوشمزه برای تزئین کیک استفاده کنید ... یکی از نکات مهم برای تهیه این کرم اینه که تمام مواد را به دمای محیط برسونید. من برای تزئین کیک نارگیلی از این کرم استفاده کردم :)
ابتدا شکلات و خامه را روی بخار آب قرار دهید تا ذوب بشه ( به روش بن ماری ).
کره را توی کاسه هم زن بریزید و بعد پودر قند را روی کره الک کنید .
حالا با هم زن خوب هم بزنید تا یک دست و سبک بشه .
بعد مخلوط شکلات خامه که ذوب شده و کمی خنک شده را به کرم اضافه کنید و با هم زن هم بزنید تا یکدست شود .
پگاه جون ایرادی نداره خامه شیرین شده بریزیم،یعنی خامه آماده قنادی رو قبل اینکه با همزن بزنیم استفاده کنیم؟(حدیث)
پاسخحذفحدیث جون چون اصل این کرمها با پودر قنده اگه خامه قنادی بریزید خیلی خیلی شیرین میشه و دیگه قابل خوردن نیست برای همین از خامه معمولی استفاده میشه چون شیرین نیست .
حذفمنظور همون خامه صبحانه هستش؟ اون قوطی صورتیا
پاسخحذف