خوراک مرغ تندوری با سیب زمینی سرخ شده
اون دستور ادویه تندوری که گذاشته بودم یادتونه ؟؟؟ خوب اگه یادتون نیست و یا تازه وارد هستید اینجا می تونید طرز تهیه ادویه تندوری را ببینید.
واقعاااا یکی از ادویه های مورد علاقه منه و غذا باهاش خیلی خوشمزه میشه این خوراک خوش طعم و بو با چیکن تندوری تنوری معروف و خوشمزه متفاوت است و همینطورکه از اسمش معلومه یه خوراک کم آب است و لازم به یادآوری مجدد است که ادویه تندوری با مخلوط شدن با رنگ خوراکی قرمز به رنگ قرمز درمیاد پس اگه می خواهید یه ادویه تندوری قرمز داشته باشید فقط کافیه به ادویه اتون رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید وگرنه در اصل رنگ این ادویه قهوه ای مایل به قرمز است .
مرغ 4 تکه
ادویه تندوری به میزان لازم
پیاز 1 عدد متوسط و خلالی خرد شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب 2 تا 3 لیوان
پودر فلفل تند 1/2 قاشق چایخوری
گشنیز تازه و خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی 1 عدد بزرگ
اول از همه بگم که ادویه تندوری زیاد تند نیست پس می تونید در صورت تمایل کمی هم فلفل قرمز توی غذا اضافه کنید.
تمام تکه های مرغ را به ادویه تندوری آغشته کنید طوری که تمام قسمتهای مرغ با ادویه پوشانده بشه.
حالا مرغها را توی یک کاسه بگذارید و روی آن پیاز خلال شده را اضافه کنید و یه هم بزنید تا پیاز ها هم به ادویه آغشته بشن. و بعد درب ظرف را بگذارید و به مدت 3 تا 4 ساعت یا یک شب تا صبح توی یخچال قرار دهید. تا مرغها حسابی مزه دار شوند.
حالا مرغها را از پیاز جدا کنید و پیازها را دوباره توی یخچال بگذارید.
توی یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید تا روغن گرم شود و بعد مرغها را توی روغن بگذارید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید مرغ با بخار حاصله از خودش بپزه .
بعد که تمام آب مرغ به خوردش رفت و مرغ کمی پخت دو طرف مرغها را توی همان روغن سرخ کنید و به کناری بگذارید.
حالا پیازها را از یخچال درآورده و توی روغن داغ سرخ کنید و وقتی طلایی شد رب گوجه فرنگی و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد هم آب را اضافه کرده و وقتی سس به جوش آمد مرغها را توی سس گذاشته و درب ظرف را ببندید و اجاز دهید به مدت 20 دقیقه با حرارت کم مرغها طعم سس را به خود بگیرند. یادتون باشه که این غذا آب کمی داره...
بعد توی ظرف سرو کشیده و روی آنرا با گشنیز خرد شده تزئین کنید و نوش جان کنید... pegah
برای درست کردن سیب زمینی هم کافیه سیب زمینی را اول با پوست آبپز کنید و بعد پوست سیب زمینی را گرفته و سیب زمینی را به برشهای بزرگ ببرید و بعد توی روغن داغ سرخ کنید.
نکته: توی ادویه تندوری معمولا نمک است ولی با این وجود غذا را بچشید اگه نیاز به اضافه کردن نمک بود اضافه کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر