آش برگ مو
برنج نیم دانه 1 پیمانه پلوپز
آب 2 لیتر
برگ مو 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط , و ریز خرد شده
لپه پخته شده 120 گرم
لوبیا چیتی پخته شده 100 گرم
سبزی آش 100 گرم
آبغوره 2 قاشق غذاخوری ( در صورت نیاز )
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ و سیر داغ و نعنا داغ در صورت تمایل
خوب براتون یه آش خوشمزه آوردم که البته با نوعی که دوستان عزیز در ارومیه درست می کنند متفاوت است امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.....pegah
از قبل لپه را جدا بپزید و به کناری بگذارید. لوبیا چیتی را هم جداگانه بپزید و به کناری بگذارید.
ابتدا برنج را همراه مقداری زردچوبه و آب و پیاز ریز خرد شده بگذارید بپزد تا برنج کاملا باز شود و لعاب بیندازد.
برگهای مو را تمیز بشویید و به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید.
وقتی برنج حسابی پخت و باز شد لپه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید و یه هم بزنید و برگ مو و سبزی آش و نمک و فلفل را هم بیفزایید. بگذارید تا آش جا بیفته . مقداری از آش بچشید اگر ترش نبود کمی آبغوره به آش اضافه کنید . و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداریدو در انتها با نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ نوش جان کنید....pegah
نکته: برای درست کردن پیاز داغ 2 عدد پیاز بزرگ را خلال کنید و توی روغن داغ بریزید تا حسابی طلایی شود و کمی هم زردچوبه به آن اضافه کنید و وقتی پیاز سرخ شد از روی حرارت بردارید ( سیر داغ را هم به همین روش درست کنید فقط مدت زمان پخت سیر خیلی کم است پس مواظب باشید نسوزد.
نکته: برای نعنا داغ وقتی روغن گرم شد ( دقت کنید روغن زیاد داغ نباشد فقط گرم باشه ) نعنا های خشک را اضافه کنید و کمی که رنگ روغن سبز شد از روی حرارت بردارید.
برنج نیم دانه 1 پیمانه پلوپز
آب 2 لیتر
برگ مو 200 گرم
پیاز 1 عدد متوسط , و ریز خرد شده
لپه پخته شده 120 گرم
لوبیا چیتی پخته شده 100 گرم
سبزی آش 100 گرم
آبغوره 2 قاشق غذاخوری ( در صورت نیاز )
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ و سیر داغ و نعنا داغ در صورت تمایل
خوب براتون یه آش خوشمزه آوردم که البته با نوعی که دوستان عزیز در ارومیه درست می کنند متفاوت است امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.....pegah
از قبل لپه را جدا بپزید و به کناری بگذارید. لوبیا چیتی را هم جداگانه بپزید و به کناری بگذارید.
ابتدا برنج را همراه مقداری زردچوبه و آب و پیاز ریز خرد شده بگذارید بپزد تا برنج کاملا باز شود و لعاب بیندازد.
برگهای مو را تمیز بشویید و به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید.
وقتی برنج حسابی پخت و باز شد لپه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید و یه هم بزنید و برگ مو و سبزی آش و نمک و فلفل را هم بیفزایید. بگذارید تا آش جا بیفته . مقداری از آش بچشید اگر ترش نبود کمی آبغوره به آش اضافه کنید . و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت برداریدو در انتها با نعنا داغ و پیاز داغ و سیر داغ نوش جان کنید....pegah
نکته: برای درست کردن پیاز داغ 2 عدد پیاز بزرگ را خلال کنید و توی روغن داغ بریزید تا حسابی طلایی شود و کمی هم زردچوبه به آن اضافه کنید و وقتی پیاز سرخ شد از روی حرارت بردارید ( سیر داغ را هم به همین روش درست کنید فقط مدت زمان پخت سیر خیلی کم است پس مواظب باشید نسوزد.
نکته: برای نعنا داغ وقتی روغن گرم شد ( دقت کنید روغن زیاد داغ نباشد فقط گرم باشه ) نعنا های خشک را اضافه کنید و کمی که رنگ روغن سبز شد از روی حرارت بردارید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر