۱۳۹۲ آبان ۷, سه‌شنبه

رول ژله و مارشمالو لیمویی




رول ژله و مارشمالو لیمویی

مارشمالو سبز 60 گرم
ژله لیمویی 1 بسته
آب داغ 1 لیوان

این مارشمالویی که توی این دستور بکار رفته همون پاستیل پفی است که توی سوپرمارکتهای بزرگ یافت میشه و عکس یه مدلشو در تصویر پایین می بینید و مدل ها و رنگهای متفاوتی داره .

ابتدا کف قالب 30*20 را سلفون بکشید.
پودر ژله را با 1 لیوان آب داغ مخلوط کنید و به روش بن ماری ( روی بخار آب ) خوب هم بزنید تا تمام ذرات ژله حل شود.
بعد همچنان که ظرف روی بخار آب داغ است  مارشمالو ها را  به ژله اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مارشمالوها توی آن حل شود.   
وقتی کاملا حل شد مایه را توی قالب بریزید و قالب را  به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی خودش را ببنده و بشه رولش کرد  توی یخچال بگذارید . گاهی زودتر از این زمان هم می بنده پس هر بار چک کنید اگه بسته شد می تونید رول کنید..
بعد ظرف را از یخچال درآورده و سلفون را روی تخته کار قرار دهید و با یک چاقوی تیز که توی آب داغ مونده و گرم شده دور تا دور ژله را از سلفون جدا کنید.
 در آخر هم آنرا رول کنید و باز بوسیله چاقوی تیز و داغ آنرا برش بزنید و توی ظرف سرو بچینید... نوش جان.... pegah

نکته: دقت کنید ....این رول باید نازک پهن بشه و زیاد توی یخچال نگذارید بمونه چون موقع رول کردن ترک می خوره ...

۸ نظر:

  1. mamnoon az tamame dastorhaton ,en jele ro ba bastani ham meshe dorost kard?be ja pastili ke goftin?


    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می کنم ..... بله با ژله هم میشه درست کنید که میشه رول ژله و بستنی بجای مارشمالو از 2 تا 3 قاشق بستنی استفاده کنید :)

      حذف
  2. man ba jele anar dorost kardam ama be hamon raveshe shoma kheili khob shod bod mersi

    پاسخحذف
  3. پگاه جان من درست کردم همش ترک خورد چرا؟؟؟؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم این دسر باید خیلی دقت کنید که زیاد تو یخچال نمونه به اندازه 15 تا 20 دقیقه کافیه ... همین که خودشو گرفت می تونید رول کنید. زیاد گذاشتنش تو یخچال باعث ترک خوردن آن میشه و هم اینکه ممکنه زیاد نازک پهن نکرده باشید و ضخامتش زیاد بوده باشه و ترک خورده :)

      حذف