۱۳۹۲ شهریور ۳۰, شنبه

دلمه فلفل کبابی (kapiya )





دلمه فلفل کبابی (kapiya )

فلفل کبابی 4 عدد متوسط
مرغ خام مکعبی خرد شده 300 گرم
پیاز 1 عدد متوسط و ریز خرد شده
فلفل دلمه ایی سبز 2 قاشق غذاخوری ریز خرد شده
ذرت شیرین 2 قاشق غذاخوری
گوجه نگینی خرد شده 1 عدد بزرگ
ترخون 2 قاشق غذاخوری
جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم 
زردچوبه و پودر لیمو عمانی و ادویه مرغ به میزان لازم

  مواد لازم برای سس:

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه ریز خرد شده
آب 2 لیوان
ترخون  1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
ابتدا مواد داخل دلمه را درست کنید:
پیاز را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود بعد ادویه ها را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود .
مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بپزد.
فلفل دلمه ایی و ذرت و گوجه فرنگی را به ترتیب به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و تفت بخورن.
در آخر هم ترخون و جعفری را اضافه کنید و بعد از 1 تا 2 دقیقه تفت دادن از روی حرارت بردارید.
مواد را به کناری گذاشته تا سرد شود.
حالا سس را درست کنید:
رب گوجه فرنگی را توی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود .
بعد سیر را اضافه کرده و یه تفت کوچک بدید و در آخر آب و ترخون را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم کمی بجوشه.
سر فلفل ها را ببرید و توی شکم آنرا خالی کنید و با مواد دلمه آنرا پر کنید و با خلال دندان سر آنرا محکم کنید.
حالا فلفل ها را توی سس بگذارید و درب ظرف را ببندید و بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزه و بعد نوش جان کنید.....pegah

در صورتیکه تمایل دارید این غذا را توی فر بپزید ... فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و بعد دلمه را توی فر به مدت 30 دقیقه بپزید .




۲ نظر:

  1. به نظر خوشمزه باشه / اما با گوشت مرغ امتحان نکردم /

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله جای شما خالی ....با گوشت مرغ هم خوشمزه است و هم متفاوت است .... :)

      حذف